Termékek Menü
0

Mi készíthető a növényi italkészítőkkel és a fermentálóval?

Minden Vegital növényi italkészítővel készíthetők az alábbiak:

Főzött ételek, italok

  1. Tejhelyettesítő ital gabonákból és magokból (áztatott és száraz magokból is)
        (rizs, zab, árpa, kesudió, mandula, kókusz, stb. )

  2. Tejszín helyettesítő ital (rizs, zab, árpa, kesudió, mandula, kókusz, stb. )

  3. Gabona kása

  4. Puding

  5. Szószok, mártások

  6. Zöldség és gyümölcs krémleves

Hideg nyers italok

  1. gyümölcs vagy zöldség juice (ezt szűrni kell)

  2. smoothie (ebben benne maradnak a rostok, szűrést nem igényel)

  3. turmix (előre lefőzött tejmentes ital és gyümölcs/zöldség keveréke, szűrni lehet, de nem muszáj)

Speciális programok, amelyekkel csak a felsorolt készülékek rendelkeznek:

  1. Bébiételek, kíméletesen főző, lassúbb hőmérséklet emelkedéssel működő program (Baby Smile és Rainbow gépcsaládok)

  2. 40 fokos BIO program, amely csak melegít, de nem főz, így az enzimek, vitaminok az italban teljes mértékben megmaradnak (Baby Smile és Rainbow gépcsaládok)

  3. Corn Juice/Jam programok: speciális receptúrák szerint főzéssel készülő, friss, lágy kukoricából, illetve zöldségekből, gyümölcsökből készülő vegyes italok, valamint ugyancsak speciális recept alapján készülő lekvárok, dzsemek, szörpök készíthetők vele.                     (Glass és Rainbow gépcsaládok)

  4. Darabos étel főzése külön vásárolható, maximum 120 percig időzíthető, két hőmérséklet fokozatú főzőfejjel, ami átalakítja a készüléket elektromos főzőberendezéssé (Glass gépcsalád)

  5. Darabos étel főzése beépített, fix lefutású, 42 perces programmal (Rainbow gépcsalád)

Mi készíthető a hűtővel ellátott , multifunkcionális Vegital fermentáló készülékkel?

Akár tejből, akár tejmentes italból egyszerűen, a szokásosnál gyorsabban készülhet

1.    joghurt

2.    kefir

3.    tejföl

zöldségekből, gyümölcsökből pedig

1.    erjesztett ételek, pl kimchi

2.    erjesztett italok, pl rizsbor

szójababból pedig a japán nemzeti étel, a natto.

A fermentálóról és az elkészítés módjáról, a fermentálásról bővebb információ itt található.

Bannerek bal oldalon
Recept füzet