Termékek Menü
0

Sűrítők

Rendezés:

A világ egyes részein már régóta használják a konjac lisztet, a japán konyha egyik tradicionális alapanyaga. Mivel nagyon jól megköti a vizet, ezért az ételek sűrítéséhez, pudingok, mártások, krémek készítéséhez kiválóan alkalmas. 

A konjac liszt gluténmentes, íztelen, szagtalan lisztféleség. Alacsony a kalóriatartalma, nem emeli a vércukorszintet, minimális a szénhidrát- és  a zsírtartalma. A gyomorban is megköti a vizet, megduzzad, így jóllakottság érzetet okoz. Kiválóan beilleszthető bármely diétába, a fogyókúrázók és a csökkentett szénhidráttartalmú diétát követők étrendjébe is. Figyeljünk arra, hogy a konjac lisztes ételeket sok folyadékkal fogyasszuk.

Raktáron
1.380 Ft
Nyílgyökér liszt paleo süteményekhez, pudingokhoz, tésztákhoz.
Raktáron
1.180 Ft

A tápióka gyöngy gluténmentes alapanyag, amelyből általában édességek készülnek, de magas keményítőtartalma miatt kiváló sűrítő- és kocsonyásító, és levesbetétnek sem utolsó.
Mi bubble drinket készítünk belőle, de nagyon változatosan felhasználható. 

Raktáron
890 Ft
A Nature Cookta Tápióka keményítőt akonyhában leginkább süteményekhez – édesekhez és sósakhoz egyaránt – ajánljuk, hiszen maglisztekhez keverve kitűnő állagú kenyerek készíthetők belőle.
Előrendelhető
730 Ft
Bannerek bal oldalon
Recept füzet