Termékek Menü
0

Hírek

2016-11-02 15:29:00

Ismét egy olyan termékkel bővül a Vegital palettája, amely Magyarországon egyedülállónak számít: megérkeztek raktárunkba az 1,2 liter űrtartalmú hűtővel ellátott, multifunkcionális fermentáló készülékek, amelyekkel tejekből, illetve magokból készíthető „tejföl”, „kefir”, „joghurt”, valamint különböző erjesztett ételek és italok! 

Így tehát nemcsak azoknak ajánljuk a készüléket, akik nem fogyasztanak tejtermékeket, hanem azoknak is, akik egyszerűen csak frissen szeretnének erjesztett ételeket fogyasztani!

Külön program gondoskodik a híres, tradicionális koreai nemzeti eledel, a kimchi, a japán nemzeti eledel, a natto, illetve a rizsbor (szaké) erjesztéséről is.

Webshop-unkban elérhetők a szükséges fermentáló baktérium,-és gomba kultúrák is:

  • probiotikus mezophil kultúra a tejfölhöz,
  • kefir gombakultúra,
  • thermophil joghurt kultúra a joghurthoz, valamint 
  • a kimchi és a natto erjesztéséhez szükséges kultúrák 

 

2016-10-28 10:00:36

November elsejétől kizárólag előrendelésre készítjük a link alatt található alábbi finomságokat:

2016-10-17 15:30:38

"Jót tenni jó!" - ezzel a címmel hirdetünk jótékonysági akciót, mely során Böjte Csaba atya gondozottjai számára gyűjtünk adományokat. Felhívásunkhoz Ön is csatlakozhat: nem kell mást tennie, mint behoznia régebben vásárolt Vegital gépét, melyet mi 10.000 Ft-ért beszámítunk az új Rainbow készülék vásárlásánál, a régi gépet pedig feljavítjuk, s továbbítjuk az árváknak.  A részletekről a sajtóban megjelent cikkből tájékozódhat:  

Bannerek bal oldalon
Recept füzet