Termékek Menü
0

Magvak

Keresési feltételek

A keresési feltétellel megegyező termékek
Rendezés:

Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat.

Miért jó?

A mandula jó B1-, B2-, B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumokat, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemek közül a vas, a mangán, cink tartalma kiemelkedő. 

A belső, barna maghéj antioxidáns-tartalma védi meg a magbél olaját a légköri oxigéntől és megavasodástól, értékes volta miatt nem célszerű eltávolíani, ráadásul ízletes is. Tanulmányok szerint rendszeres fogyasztása csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedéseket.

Raktáron
3.950 Ft

A földi mandula ízletes, tápláló, egészséges rágcsálnivaló, kiváló ital- és sütemény-alapanyag, népszerű csemegévé válhat hazánkban is. Fogyasztható nyersen, pirítva vagy őrölve, lisztként is.

Utolsó 1 db raktáron
4.915 Ft

A földi mandula ízletes, tápláló, egészséges rágcsálnivaló, kiváló ital- és sütemény-alapanyag, népszerű csemegévé válhat hazánkban is. Fogyasztható nyersen, pirítva vagy őrölve, lisztként is.

Utolsó 4 db raktáron
1.340 Ft

A földi mandula ízletes, tápláló, egészséges rágcsálnivaló, kiváló ital- és sütemény-alapanyag, népszerű csemegévé válhat hazánkban is. Fogyasztható nyersen, pirítva vagy őrölve, lisztként is.

Raktáron
2.580 Ft

A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk.

Állítólag, ha naponta elfogyasztunk négyet-ötöt belőle, elkerülünk számos betegséget.

Tartalmaz kalcium foszfátot, ami jótékony hatással van az emésztésre, a csontok fejlődésére, valamint a fogakra. Összetevő része a vérsejteknek, valamint megelőzi az izomgörcsöt. Kálium foszfát összetevője az idegekre és az agy munkájára is hat, mondhatjuk, hogy az agy tápláléka.

Raktáron
3.650 Ft
Bannerek bal oldalon
Recept füzet