Termékek Menü
0
PorXukor Katt rá a felnagyításhoz
További képek

Porxukor 500 g

Ár:
1.330 Ft (1.047 Ft + ÁFA)

Porított nyírfacukor a porcukor helyettesítésére. 

A nyírfacukor egy fehér, édes, kristályos szénhidrát. Egy természetes cukorféle, melyet eredetileg a nyírfa kérgének tápanyagokban gazdag rostjaiból vontak ki Finnországban. 
Megjelenésre ésízre szinte teljesen azonos a hagyományos kristálycukorral, emberi testre gyakorolt élettani hatása viszont épp az ellenkezőj
e. 

Elérhetőség: Raktáron

Kérdésed van a vásárlás előtt

Kérdésed van megrendelés előtt?
Hívj minket: 06-70-777-92-20-as telefonszámon
Leírás és Paraméterek

Cukorbetegek, fogyókúrázók, gyermekek, várandós kismamák, Candida diétán lévők egyaránt biztonságosan fogyaszthatják.
Ahogy a szőlőcukor sem csak szőlőben, úgy a nyírfacukor sem csak nyírfában, hanem számos zöldségben, gyümölcsben előfordul, sőt, az emberi szervezet is előállítja. 
Korunk egyik felfedezése, hogy a kukoricacsutkában is megtalálható és abból kivonható.

A nyírfacukor felhasználása és élettani hatása
I. Diabéteszesek figyelmébe…

Glikémiás index: 7
Alacsonyan tartja és stabilizálja a vércukorszintet
Csökkentheti a test inzulinszükségletét
Csökkentheti az inzulin-injekciók szükségességét
Terhességi diabétesz kezelésében is segíthet

II. Testsúly kontroll,súlycsökkentés nyírfacukorral…

40%-kal kevesebb kalória, 75%-kal kevesebb szénhidrát, mint a finomított cukorban,
Étvágycsökkentô, késlelteti az éhségérzetet
Elôsegíti az emésztési folyamatokat

III. Nyírfacukorrala fogszuvasodás ellen…
Kismamák és anyukák fokozott figyelmébe!

Gátolja a fogszuvasodást, mert:

  • a szájban lévő baktériumok a nyírfacukrot nem tudják lebontani,így nem termelődik sav a bontási folyamatban,
  • csökkenti a lepedékképződést,
  • segíti az ásványok visszaépülését, a fogzománcba,
  • gátolja a szuvasodást a már kikezdett fogzománcon is,
  • lassítja a fogkőképződést,
  • az anyukák nyírfacukor használata késlelteti és csökkenti a baktériumok átvitelét a gyermekekre.


IV. További jótékony hatások…

  • Antibakteriális hatású, természetes antibiotikum
  • Hatékony gombás fertőzések,
  • Candida ellen
  • Lúgosító, méregtelenítő hatású
  • Fokozza a kollagén termelést
  • Elősegíti a kalcium és B vitaminok felszívódását
  • Csökkentheti a csontritkulás kialakulásának és súlyosbodásának kockázatát

FIGYELEM! 
A nyírfacukor a hozzászokási periódusban gyorsíthatja az emésztési folyamatokat, az erre érzékenyebbeknél és gyermekeknél hasmenést okozhat. 
Javasolt a 4-5 hetes hozzászoktatási időszak, mialatt a hagyományos cukorról fokozatosan térünk át a nyírfacukorra.

Felhasználás
A nyírfacukrot pontosan ugyanúgy kell használni, mint a finomított kristálycukrot. Édesítő ereje a hagyományos cukoréval összevetve
1:1. Mellék és utóíze nincs. Ajánljuk hideg-meleg ételek, italok készítésénél.
Használhatjuk sütemények, torták, főtt és sült ételek, desszertek,fagylaltok, likőrök édesítésére.

FONTOS! 
A nyírfackor nem alkalmas kelt tészták készítésére, mert nem nyújt táptalajt a gombaféléknek, így az élesztőnek sem.

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Bannerek bal oldalon
Recept füzet