Termékek Menü
0
Szafi Free Muffin és Piskóta lisztkeverék Katt rá a felnagyításhoz

Szafi Free Karobos Muffin és Piskóta lisztkeverék (gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, vegán) 1000g

Ár:
1.740 Ft (1.370 Ft + ÁFA)

Szafi Free Karobos muffin és piskóta lisztkeverék 1000g

A Szafi Free Karobos muffin és piskóta lisztkeverék egy élelmi rostokban gazdag, gluténmentes lisztkeverék, amellyel könnyedén készíthetünk tojás és tej felhasználása nélkül gluténmentes muffint vagy süteményt, amely a vegánok étrendjébe is beilleszthető.

Kakaómentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, maglisztmentes, hozzáadott cukortól mentes, szójamentes, zsírszegény, kukoricamentes, burgonyamentes, rizsmentes, sütőpormentes lisztkeverék alap, hozzáadott zsiradéktól mentes piskótákhoz.

Összetevők: Gluténmentes lisztek (hajdinaliszt, kölesliszt, cirokliszt), tápióka keményítő, karobpor, rost (útifűmaghéjliszt), térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), aroma (kristály vanillin), étkezési só

Kiszerelés: 1000g

Elérhetőség: Raktáron

Kérdésed van a vásárlás előtt

Kérdésed van megrendelés előtt?
Hívj minket: 06-70-777-92-20-as telefonszámon
Leírás és Paraméterek

A termékeinkhez nem használunk állati eredetű termékeket, ezért szennyeződéstől mentesen garantáltan vegán a Szafi Free termékcsalád. 

Átlagos tápérték

100 g lisztkeverékben

energia

1442 kJ /341 kcal

zsír:

1,2 g

- amelyből telített zsírsavak

0,3 g

szénhidrát:

70,3 g

- amelyből cukrok

4,5 g

rost

8,7 g

fehérje

7,7 g

0,19 g

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Karobpos piskóta/muffin recept (18 cm-es tortához, vagy 12 db gyümölcsös muffinhoz):

Hozzávalók:

  • 250 g Szafi Free Karobos muffin/piskóta lisztkeverék
  • 170 g langyos víz
  • 25 g  frissen facsart 100%-os citromlé
  • 70 g Szafi Fitt por eritrit - vagy ennek megfelelő bármilyen porállagú édesítő/cukor
  • Muffin esetén adjunk hozzá kb. 250 g magozott és kinyomkodott meggyet vagy málnát/epret/cseresznyét/bármilyen bogyós gyümölcsöt

Elkészítés:

  • Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, fújjunk ki egy tortaformát diéta szerinti olajjal.
  • Egy tálba mérjük ki a vizet, majd a citromlevet, ehhez adjuk a por állagú édesítőt/cukrot, és alaposan keverjük el.
  • Ezután adjuk hozzá a karobos piskóta lisztkeveréket, és kézi habverővel gyors mozdulatokkal keverjük krémesre, majd öntsük a formába a sűrű krémet.
  • Amennyiben gyümölcsös muffint, vagy gyümölcsös piskóta kockát szeretnénk készíteni, úgy itt adjuk hozzá azokat.
  • Előmelegített sütőben 180 fokon 25 percig süssük alsó-felső sütési funkción. (muffin esetén a sütési idő kb. 18-20 perc, attól függően, hogy mennyire lédús a gyümölcs)
  • Rácson hagyjuk kihűlni, majd - piskóta esetén - vágjuk ketté, és töltsük meg a kedvenc tortakrémünkkel, végül tegyük pár órát hűtőbe.

Megjegyzések:

Amennyiben nem gyümölcsös piskótát, hanem tortalapot készítünk belőle úgy adjunk hozzá 10 g folyékony olajat, vagy ennyivel több vizet, hogy ne legyen száraz a piskóta!

Sütés után vízzel, vagy olajsprayvel lefújhatjuk a tetejét, hogy puhább legyen a piskóta, vagy muffin teteje.

Aki porcukorral készíti, annak kb. 50 g porcukor is elegendő, mivel az eritrit édesítő ereje gyengébb.

A gyümölcsös muffint, vagy piskótát szobahőmérsékleten dobozban, vagy zacskóban tároljuk, úgy sokáig finom puha marad. Hűtőbe csak akkor kell tenni, ha azt a krém külön megkívánja.

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Bannerek bal oldalon
Recept füzet