Termékek Menü
0
Szafi Reform Vaníliás Pudingpor édesítőszerrel Katt rá a felnagyításhoz

Szafi Reform Bourbon Vaníliás Pudingpor édesítőszerrel (gluténmentes, paleo, vegán) 70g

Ár:
400 Ft (315 Ft + ÁFA)

Szafi Reform Bourbon vaníliás pudingpor édesítőszerrel (gluténmentes, paleo, vegán) 70g

Vanília őrlemény hozzáadásával készült 60%-al csökkentett energiatartalmú gluténmentes pudingpor.
A termék nem tartalmaz glutént, tejet, tojást, szóját, színezőanyagot, mesterséges aromát és hozzáadott cukrot!

Összetevők: vanília ízű édesítőszer (eritrit, természetes vanília aroma), tápióka keményítő, bambuszrost, sűrítő anyag (konjak gumi), bourbon vanília őrlemény, kurkuma

Kiszerelés: 70g

Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron

Kérdésed van a vásárlás előtt

Kérdésed van megrendelés előtt?
Hívj minket: 06-70-777-92-20-as telefonszámon
Leírás és Paraméterek

 

Átlagos tápérték

100g pudingporban

1 adag kész pudingban (185g)*

Energia:

584 kJ (140 kcal)

283 kJ (68 kcal)

Zsír:

0,1 g

1,7 g

- amelyből telített zsírsavak:

0,1 g

0,2 g

Szénhidrát:

76,6 g

37 g

- amelyből cukrok:

0,2 g

0,2 g

- amelyből poliolok:

51,7 g

28,1 g

Rost:

19,3 g

7,4 g

Fehérje:

0,2 g

0,7 g

Só:

0,04 g

0,2 g

* A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján Alpro édesítetlen mandulaitallal, és 10g eritrittel készítve.

A poralap 100g energiatartalmából 154 kJ / 39 kcal energia származik élelmi rostokból.

A poralap 100g szénhidrát-tartalmából 51,7 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.

Egy adag kész puding (185 g) szénhidrát-tartalmából 28,1 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Puding recept:

·       35 g Szafi Reform vaníliás pudingpor

·       1,5 dl növényi tejhelyettesítő (pl. Alpro édesítetlen mandulaital)

·       kb. 5-10 g cukornak megfelelő kristályos édesítő (ízlés szerint változhat!)

Elkészítés:

A hideg folyadékban keverjük el a pudingport és az édesítőt, majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik. Amikor már sűrű krémes húzzuk le a tűzről és úgy kevergessük tovább, ne várjuk meg, hogy teljesen megkeményedjen. Hidegen melegen egyaránt fogyasztható.

Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!

Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Bannerek bal oldalon
Recept füzet