Leírás és Paraméterek
Zselatin újragondolva
Az állati eredetű zselatint teljes mértékben helyettesíti, annak növényi alternatívája. Tengeri algából készül, melyet a napon megszárítanak, extrahálnak, majd mechanikai úton préselnek, és finom porrá őrölnek. A kíméletes eljárás során az algában lévő ásványi anyagok, zsírsavak és jód teljes mértékben megmaradnak.
Koleszterinmentes kötőanyag, melegen oldható, hideg állapotban zselésedik.
Felhasználási javaslat:
Felhasználható szószok, dzsemek, desszertek sűrítésére, hidegtálak készítéséhez, illetve kozmetikai célokra is.
Adagolás: 1 csapott teáskanál 1/2 liter folyadékhoz.
(Az agar-agar csak forrásban lévő folyadékban oldódik fel és visszahűtve 34-38 C fok között zselésedik.)
Származási hely: Spanyolország
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 720 kJ / 172 kcal |
Zsír | <0,1 g |
– amelyből telített zsírsavak | <0,001 g |
Szénhidrát | 0,4 g |
– amelyből cukrok | <0,01 g |
Rost | 86 g |
Fehérje | <0 g |
Só | <0,01 g |
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
A termék dióféléket feldolgozó üzemben készült.