Leírás
Az agáve a spárgafélék családjába tartozó pozsgás növény, sokféle faja van. Főként trópusi és szubtrópusi területeken nő. A különböző agáve fajták felhasználása széleskörű: ezekből nyerik például a tequilát is, fogyasztják sütve, levelének legkülső rétegét csomagolásra.
A szirupot a növény nedvének besűrítésével nyerik.
Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva!
Összetevők: agáve szirup*Összetevők: agáve szirup**= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 1259 kJ / 297 kcal
Zsír: 0 g
- amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 71 g
- amelyből cukor: 69 g
Rost: 0 g
Só: 0,05 g
Kiszerelés: 350 g
Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.
Fontos! Száraz, hűvös helyen tartandó!
Leírás és Paraméterek
Az agáve a spárgafélék családjába tartozó pozsgás növény, sokféle faja van. Főként trópusi és szubtrópusi területeken nő. A különböző agáve fajták felhasználása széleskörű: ezekből nyerik például a tequilát is, fogyasztják sütve, levelének legkülső rétegét csomagolásra.
A szirupot a növény nedvének besűrítésével nyerik.
Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva!
Összetevők: agáve szirup*Összetevők: agáve szirup**= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 1259 kJ / 297 kcal
Zsír: 0 g
- amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 71 g
- amelyből cukor: 69 g
Rost: 0 g
Só: 0,05 g
Kiszerelés: 350 g
Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.
Fontos! Száraz, hűvös helyen tartandó!