A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Termékek Menü

Akciós termékek

Közeli lejáratú, akciós termékek listája

Ebben a kategóriában közeli lejáratú, vagy értékcsökkentett termékeket, alapanyagokat találhatsz, amelyeket nagy kedvezménnyel vásárolhatsz meg. Ezek a termékek akciós áron limitált mennyiségben rendelhetőek.

A közeli lejáratú termékek lejárati idejéről és a készleten lévő darabszámmal kapcsolatban a 06707779220-as központi telefonszámunkon, vagy az info@vegital.hu email címen érdeklődhetsz!

Rendezés:
Nézet:

Mezofil és termofil kultúrák keveréke, amely többféle savanyító és aroma képző baktériumok keveréke. Érlelési ciklusuk közben nem képződik széndioxid, ezért elsősorban zárt szerkezetű sajtokhoz, pl. Feta, Raclette, Cheddar sajt készítéséhez ajánlott.

Felhasználása: kapszulát húzd szét és kevés langyos vízben vagy tejben oldd fel a kultúrát. Majd ezt az oldatot öntsd hozzá a tejhez, és alaposan keverd össze.

Hőoptimuma: 30-40 °C

Bekultúrázási arány: 10 liter tejhez 1 kultúra ajánlott.

Összetevők:

Lactococcus lactis

Lactococcus cremoris

Lactococcus diacetylactis

Streptococcus therophilus

Raktáron
1.490 Ft 1.341 Ft

A héjuktól megfosztott, hántolt rizsszemeket a lehető legfinomabbra őrlik, így nyerik a nagyon selymes textúrájú rizslisztet, amelyben az értékes tápanyagok ugyanúgy megmaradnak, mint a hántolt rizsszemekben. 

Utolsó 1 db raktáron
355 Ft 320 Ft

GAL Kreatin-monohidrát - Különleges táplálkozási célú élelmiszer különösen sportolók és nehéz fizikai munkát végzők részére.

Ugyan főleg testépítők körében ismert, de annyi előnyös hatással rendelkezik, és egy kísérletben még jelentősen meg is nyújtotta az egerek élethosszát… Nem bírtuk hát ki, hogy fel ne vegyük termékkörünkbe, a kreatint körülvevő igazságtalan, pejoratív szemlélet ellenére sem.

Az állati eredetű élelmiszerek a kreatin természetes forrásai, de csak nyersen. Sportolók elterjedten egészítik ki táplálkozásukat kreatinnal, mert fokozza a teljesítményt és segíti az izomnövekedést. Azonban számos egyéb jó tulajdonsággal rendelkezik még, amelyek nemcsak sportolók számára hasznosak (szellemi képességek, reakcióidő, szív-érrendszer, inzulin-érzékenység).

Nemrég azt is felfedezték, hogy csökkenti a lipofuscin nevű anyag szintjét a szervezetben, amely az öregedés egyik kísérője, és amely a bőrön megjelenő öregedési foltokban is fel- halmozódik. Mi több, egy kutatásban kreatin adagolásával meg tudták növelni állatok élethosszát.

Utolsó 1 db raktáron
1.990 Ft 1.692 Ft

Enyhén sózott, földimogyorós rágcsálnivaló. A diéták igen hatásos kiegészítője, hiszen a jóllakottság érzetét biztosítja, így nem kell küzdeni a gyakori éhségérzettel. 

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Származási ország: Magyarország.

Bio és Gluténmentes

Utolsó 1 db raktáron
290 Ft 261 Ft

Ropogós kölesből készült puffasztott golyócskák. Diétázók számára is ideális, mivel jóllakottság érzetet biztosít.

Felhasználása: magában fogyasztható, de levesekhez, főzelékekhez is adható.

Gluténmentes üzemben csomagolva! Vegán termék!

Utolsó 1 db raktáron
290 Ft 261 Ft

Másfél év kísérleteinek köszönhetően sikerült olyan kovász keveréket összeállítani, amivel Te is valódi kovászolt kenyereket és más péksütiket süthetsz. Kezdettől fogva az volt a koncepció, hogy a liszt teljes terjedelmében, hosszan legyen kovászolva, mert így tudjuk a leginkább egészséges és legfinomabb házikenyeret sütni. A kovászolást végző baktériumok és válogatott élesztő törzsek teljes egészében feldolgozzák-átalakítják-előemésztik a lisztet. A 18-24 óra lassú kelesztéssel nemcsak egészségesebb kenyereket lehet sütni, de ilyen állag, bélzet, héjszerkezet és íz csak a hosszú ideig kovászolt kenyerek jellemzője.

Raktáron
2.450 Ft 1.960 Ft

Olasz típusú, erősen utómelegített kemény sajtok készítéséhez ajánlott. Amilyen például a parmezán, Grana padano, Asiago stb.

Optimális arányokban tartalmazza azokat a mezofil és termofil törzseket, amelyek képesek létrehozni ezeket a jellegzetes sajtokat. Nagy mennyiségben található benne az erőteljes édeskés ízekért felelős Helveticus baktérium, valamint az átlagosnál magasabb a thermofil törzsek aránya.

Baktérium törzsek:

Lactococcus lactis

Lactococcus cremoris

Lactis diacetylactis

Streptococcus salivarius thermophillus

Lactobacillus helveticus

Lactobacillus delbrueckii

Utolsó 2 db raktáron
2.890 Ft 2.456 Ft