A vegital.hu (tejmentes) sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

 

Készíts otthon növényi italt - a bolti ár töredékéért!


Kedvenc növényi tejhelyettesítődet már te is elkészítheted könnyedén otthon, csupán egy gombnyomással! Az italban csak az lesz, amit te szeretsz és ízlésednek, diétádnak megfelelően fogyasztasz.

Különféle alapanyagokból állíthatod elő, vagy akár mixelheted is őket:

  Gabonákból, álgabonákból (rizs, zab, árpa, köles, stb.)

  Olajos magokból (mandula, kesudió, mogyoró, stb.)

  Gumókból (földi mandula, stb.)

  Hüvelyesekből (szójabab, földi mogyoró, gyöngybab, stb.)

Megválaszthatod azt is, hogy mivel édesíted, ízesíted a tejhelyettesítő italokat. És mint tudjuk, a házi készítésű mindig finom és egészséges.

 

Növényi italkészítő gépeinkről mondták

Több ezer háztartásban már megtalálhatóak a Vegital készülékei! Íme néhány vélemény vásárlóinktól! :)

 

További véleményekért keresd Facebook oldalunkat vagy zárt csoportunkat!

Mézeskalács ital 2023. 12. 10. 14:19:00
Mézeskalács ital

A mézeskalács a karácsonyi készülődés elmaradhatatlan kelléke, amelyet millióféleképpen el lehet készíteni, és a díszítésnek is csak a képzeletünk szab határt. Hiszen nincs is annál jobb érzés, mikor a mézeskalács mesés illata belengi a lakást...

A karácsony illatát és ízeit hozza el nektek ez a tejmentes finomság. Kellemesen fűszeres és édes, tökéletes választás az ünnepi időszakra. 

Az oldal tetejére