A vegital.hu (tejmentes) sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Vegán Kókuszjoghurt Smart Chefben

A Smart Chef különlegessége, hogy egyetlen gépben összesít 30 programot, ráadásul olyan funkciókra is kiterjed, amelyet a legtöbb multicooker/lassú főző készülék nem tartalmaz. Nem kell külön készülékeket tárolni a - legtöbbször amúgy is szűkös - konyhában, csak a szakácsrobotra van szükség és olyan ételeket tehetünk az asztalra, amikről eddig lemondtunk, mert azt gondoltuk, túl bonyolult otthon elkészíteni. Pár gombnyomás és tálalhatjuk is a grillezett ételkölteményeket, dzsemeket/lekvárokat, vagy éppen az ezerféle módon variálható rizottót, paellát.

A szakácsrobot egyik legkedveltebb programja a joghurtkészítés, amivel 8-10 óra alatt könnyedén elkészíthetjük a friss, erjesztett ételünket, amelyet jól behűtve reggelinek, vagy tízórainak fogyaszthatunk el. Már csak a képzelet szab határt, hogy mivel turbózzuk fel.

Készíts Te is vegán joghurtot a Smart Chef készülékben! Nagy Zita ebben a videóban bemutatja, hogy még kisgyerek mellett is mennyire egyszerű és gyors a szakácsrobottal dolgozni.

Hozzávalók:

A pontos receptúrát nézd meg a videóban:

Tippek:

  • Dobd fel a kókuszjoghurtod olajos magvakkal, gyümölcsökkel, müzlivel, aszalványokkal!
  • Bolti kókusztej helyett használhatsz saját készítésű tejhelyettesítő italt is!
  • A program lejárta után öntsd ki a joghurtot kapcsos üvegpoharakba és azonnal tedd hűtőbe, mert hidegen még finomabb!
Az oldal tetejére