Leírás és Paraméterek
Főzési tanács:
Tegyük a tésztát forrásban lévő, kb. tízszeres mennyiségű, enyhén sós vízbe. Az újra forrástól számítva, óvatosan keverve a tészta vastagságától függően 5-10 percig főzzük.
A választék:
Cérnametélt, szélesmetélt, orsó, szarvacska, spagetti, fodros nagykocka, kiskocka, kiskagyló, keskenymetélt, tarhonya, színes orsó
Összetétel:
Kukoricaliszt, kukoricakeményítő, burgonyapehely, dextróz (szőlőcukor)
Tápanyagtartalom 100 g termékben |
|
Energiatartalom |
1452 kJ/346 kcal |
Zsír |
1,6 g |
-amelyből telített zsírsavak |
0,24 g |
Szénhidrát |
77 g |
- amelyből cukrok |
3,36 g |
Fehérje |
4 g |
Só |
0,19 g |