A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Termékek Menü

Csak a mentes őszi vásár és Vegital workshop

Érdekel a növényi italkészítés? Szeretnéd a tejet valami nagyon finom itallal helyettesíteni? Szívesen elsajátítanál új recepteket? Már régóta érdekel, hogy mi a különbség egyes készülékek között? Akkor Neked is ott a helyed a Vegital workshopján!

Itt nem számít, hogy kezdő, vagy haladó vagy a növényi italok világában, és az se, hogy rendelkezel-e már Vegital növényi italkészítővel!

Gyere el és nézd meg hogy készülnek a mennyei növényi tejhelyettesítő italok, sőt kóstold is meg őket! Az előadáson természetesen kérdezni és jegyzetelni is lehet, ezért ha minden értékes információt szeretnél megjegyezni, hozz magaddal papírt és ceruzát! Mindenki, aki részt vesz a workshopon, kedvezményes áron vásárolhatja meg Halászi Ildikó Te(l)jes élet tej nélkül című könyvét!

 

Ha tudsz a környezetedben olyat, aki érdeklődik az egyszerűen, otthon elkészíthető tejhelyettesítők iránt, hozd magaddal őt is.

A rendezvény helyszíne:

Duna Palota -1051 Budapest, Zrínyi utca 5.

A rendezvény időpontja:

2018. szeptember 22-23, 10:00 - 18:00

A workshop kezdete (változás!):

2018. szeptember 22., szombat, 13:00

A belépés ingyenes!