A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Termékek Menü

DIY Joghurt kultúra, 10 összetevős, 10 db tasak

Ár:
2.190 Ft (1.724 Ft + ÁFA)

DIY bifidobacterium joghurt kultúra, 10 baktériummal
állati eredetű tej, illetve növényi alapú tejhelyettesítő italok erjesztésére

Elkészítés: 500 – 1000 ml tejhez, vagy tejhelyettesítőhöz jól keverjen el 1 tasak kultúrát. Válassza ki a joghurt programot a fermentáló gépen: tejnél 6-8 órára, növényi tejhelyettesítőnél 8-12 órára állítsa be a készüléket.

Adagolás: 1 liter/tasak

Javasolt erjesztési idő: 6-12 óra

Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 219 Ft/tasak

Leírás és Paraméterek

Összetevők: Maltodextrin, Bacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactococcus lactis subsp., Laktococcus lactis subsp., Lactococcus diacetil alfaj

Eredeti törzs: dán importált törzs

Gyártói szabvány: Q / TZCXG 0001

Gyártói egészségügyi engedély száma: SC13111121013377

Fontos! A kultúrát magas hőmérsékletnek kitenni nem szabad, mert a baktériumok elpusztulnak!
Mélyhűtőben tárolja!

Csomagolás: 10 db fóliázott alumínium tasak, hasonló gyűjtő tasakban

Nettó tömeg: 10 g (1g/tasak)

Forgalmazó: Malompark Kft. 8000 Székesfehérvár, Bem u 40.

Származási hely: Kína

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!