DIY Joghurt kultúra, 10 összetevős, 10 db tasak
DIY bifidobacterium joghurt kultúra, 10 baktériummal Elkészítés: 500 – 1000 ml tejhez, vagy tejhelyettesítőhöz jól keverjen el 1 tasak kultúrát. Válassza ki a joghurt programot a fermentáló gépen: tejnél 6-8 órára, növényi tejhelyettesítőnél 8-12 órára állítsa be a készüléket. Adagolás: 1 liter/tasak Javasolt erjesztési idő: 6-12 óra |
|
Elérhetőség: | Raktáron |
Egységár: | 219 Ft/tasak |
Leírás és Paraméterek
Összetevők: Maltodextrin, Bacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactococcus lactis subsp., Laktococcus lactis subsp., Lactococcus diacetil alfaj
Eredeti törzs: dán importált törzs
Gyártói szabvány: Q / TZCXG 0001
Gyártói egészségügyi engedély száma: SC13111121013377
Fontos! A kultúrát magas hőmérsékletnek kitenni nem szabad, mert a baktériumok elpusztulnak!
Mélyhűtőben tárolja!
Csomagolás: 10 db fóliázott alumínium tasak, hasonló gyűjtő tasakban
Nettó tömeg: 10 g (1g/tasak)
Forgalmazó: Malompark Kft. 8000 Székesfehérvár, Bem u 40.
Származási hely: Kína