A vegital.hu (tejmentes) sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Fermentáló gépek

 

HŰSÍTŐ LAKTÓZMENTES JOGHURT, TEJFÖL ÉS KEFIR HÁZILAG!

 

A téli hónapokban még fontosabb az immunrendszer erősítése. A fermentált ételek természetes probiotikum és vitamin források, ezáltal a bél- és emésztőrendszer számára igazi szuper-tápanyagok.

Az 1,2 liter űrtartalmú, hűtővel ellátott, multifunkciós fermentáló készülékkel akár tehéntejből, akár növényi tejhelyettesítő italokból könnyedén készíthetsz otthon tejfölt, kefirt, joghurtot, illetve annak helyettesítésére szolgáló erjesztett ételeket, italokat!

A fermentáló készülék sokoldalúságára jellemző, hogy az előbbieken túl zöldségekből, gyümölcsökből, és gabonákból is készíthetünk egészséges fermentált finomságokat.

A készüléket nem csak azoknak ajánljuk, akik nem fogyasztanak tejtermékeket, hanem azoknak is, akik egyszerűen csak frissen szeretnének erjesztett ételeket fogyasztani. 

Válaszd csomagban növényi tejhelyettesítő italkészítővel kedvezményesen!

 
  57.990 Ft
 

 Melyik szín illik konyhádhoz?

   

 



 

  2 év garancia   saját, ügyfélbarát szerviz
 



MI AZ A FERMENTÁLÁS?


A fermentáció (más néven erjesztés) egy olyan kémiai folyamatot jelöl, amelyben valamilyen szerves anyagot enzim hatásnak kitéve lebontunk. Ez történhet baktérium, penész vagy élesztőgomba segítségével. Mi történik ilyenkor?

A fermentációs folyamat eredményeképpen elszaporodnak a probiotikus hatású baktériumok, amelyek az emésztés folyamataiban kiemelt szerepet játszanak: nélkülük nincs egészséges bélflóra és megfelelő anyagcsere sem. Az erjedési folyamat végeredménye kellemesen savanykás ízű lesz.

A mikrobák az általuk előállított, vagy a táplálékban már meglévő fermentumok (enzimek) segítségével viszik végbe az erjedést. A mikroorganizmusok ugyanis úgy termelnek energiát élettevékenységükhöz, hogy lebontják a szénhidrátokat.
 

 
 


ERJEDÉSI TÍPUSOK

A leggyakoribb erjedések az alkoholos, tejsavas, ecetes, vajsavas és az acetonos. 

Erjedéssel állíthatunk elő tejfölt, kefirt, joghurtot, vagy például bort, sört, sőt, antibiotikumokat is (például a penicillint). A fermentáció során keletkezett végtermék tehát ehető, sőt, kimondottan tápláló, és rendkívül egészséges is, hiszen jótékony hatással van a bélműködésre, a tápanyagok felszívódására!

A pre- és probiotikumokat nagy számban tartalmazó fermentált ételek kiemelt szerepet játszanak emésztőrendszerünk egészségének fenntartásában, illetve regenerációjában. Rendszeres fogyasztásukkal elérhető

  • a bélcsatorna optimális szinten tartása, ami
  • nem csak az emésztésünk, hanem az immunrendszerünk szempontjából is kiemelkedően fontos, és
  • szükségtelenné válik a drága, kapszulázott probiotikus készítmények használata.

 

 
 


MIÉRT A VEGITAL FERMENTÁLÓIT VÁLASZD?

A Vegital fermentáló gépe azért számít különlegesnek a hazai piacon, mert segítségével az – ugyancsak a Vegital növényi italkészítő gépeivel elkészített tejszín-helyettesítők felhasználásával – készíthetünk növényi „tejfölt”, „kefirt”, „joghurtot”, amelyeket a munkafolyamat végén még le is hűt a gép!         

Külön program gondoskodik a híres, tradicionális

  • koreai nemzeti eledel, a kimchi,
  • a japán nemzeti eledel, a natto,
  • illetve a rizsbor (szaké) erjesztéséről is.

Webshopunkban elérhetők a szükséges fermentáló baktérium-, és gomba kultúrák is:

A „Vegital, ahogy mi szeretjük” elnevezésű zárt Facebook csoportunkban pedig folyamatosan osztunk meg receptúrákat, tippeket, ötleteket és segítünk egymásnak, így a növényi italkészítő gépeink és fermentáló készülékek tulajdonosai nem maradnak egyedül a készülék használatakor felmerülő kérdéseikkel.

A készülékek megvásárlását megelőzően és azt követően is, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésére az érdeklődőknek akár telefonon, akár email útján, illetve Facebook elérhetőségeinken keresztül is.

 

 



NÉZD MEG HOGYAN KÉSZÜLNEK AZ ERJESZTETT ÉTELEK!


Nézd meg mit tudsz készíteni a Vegital fermentálóival!
Erjesztett joghurtpótló, savanyúságok, tejfölpótló, natto...

 

Mandulakrém Kókusz alapú joghurthelyettesítő Fermentált retek Fermentált gyümölcsök
Zöldfűszeres kenőkrém Kefirhelyettesítő kesudióból Natto Készülék bemutató


További videó receptekért keresd fel Youtube csatornánkat!


 

 

 


VÁLASZD CSOMAGBAN!


Vásárolj csomagban egy fermentálót és egy növényi italkészítő készüléket kedvezményesen!



 

 
 

 

 
 
 

 

 

 
Az oldal tetejére