Fermentált papaya koncentrátum nonival 500 ml
5.890 Ft (4.638 Ft + ÁFA)
Menny.:

Fermentált papaya koncentrátum nonival 500 ml

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Cikkszám: PPYA1
Egységár: 11.780,01 Ft/l
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Fermentált papaya gyümölcslét, papaya pépet és noni gyümölcslét tartalmazó étrend-kiegészítő koncentrátum.
5.890 Ft (4.638 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás

TERMÉSZETES TRÓPUSI GYÜMÖLCSÖK EREJÉVEL!
Speciálisan kifejlesztett formula, amely egyesíti a tradicionálisan már régóta használt papaya és a noni gyümölcs természetes forrásból származó előnyeit, tulajdonságait, mindezt kiváló ízvilággal likvid formában biztosítva.

Alapját a papaya enzimei, mint papain, chymopapain (fehérjebontó, aminosav felszabadító és emésztést elősegítő), lizozim (antibiotikus hatás), lipáz (zsírok bontása), a Noni és főként az erjesztés során használt Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbaktériumok képezik. Íze különlegesen finom.

Kiknek ajánljuk?

  • gyomorpanaszokkal/refluxszal küzdő személyeknek
  • savproblémákkal rendelkezőknek (gyomorsav túltengés és gyomorsav hiány egyaránt)
  • étrendjük dúsítására azon személyeknek, akik IBS, Crohn, fekély vagy Helicobacter pylori diétát folytatnak
  • fogyókúrázóknak, csökkentett energia-bevitel mellett
  • magas fehérjetartalmú étrendet követőknek
  • és általánosan az immunrendszer egészségéhez

Tudtad, hogy:

  • a papaya gyümölcséből fehérjebontó (proteolitikus), aminosav felszabadító enzimet tudnak előállítani, amit papainnak neveznek
  • a noni és a papaya gyümölcs gazdag olyan biológiailag aktív hatóanyagokban, mint például a vitaminok és az ásványi anyagok, ami támogatja az immunitást

A fermentált végtermék keletkezésének a lépései:

  1. A fermentált papaya Dél-Amerika ültetvényeiben gyűjtött gyümölcsökből származik
  2. A magas minőségű kritériumoknak megfelelve a gyárban, a papayából gyümölcslét állítanak elő, itt a termék kémiai-fizikai, organoleptikus (érzékszervi) tulajdonságai kerülnek többek között ellenőrzésre, standardizálásra
  3. A nyersanyagot biofermentációs folyamatnak vetik alá, mely során Saccharomyces Boulardii élesztőgombát adnak hozzá. A fermentáció addig tart, amíg a cukor és az összes fermentálható anyag teljesen metabolizálódik, ezáltal minőségi terméket létrehozva
  4. A tiszta erjesztett papaya különleges, FBD (fluid bed drying) eljárás során jön létre, mely során a fermentált gyümölcslét legfeljebb 40 fokon fluidizált ágyon szárítják, csökkentve a hőhatást és ezzel megőrizve a termék funkcionális tulajdonságait

A gyártóról:
A Specchiasol® gyógynövények és gyógyhatású termékek kutatásával, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.
A Specchiasol® az előírt normákat túllépve folytat kutatásokat, melyeket dokumentálnak a tudományos szakma felé. Kutatásaik segítik feltárni a gyógynövényekre vonatkozó, még meg nem értett összefüggéseket. A Specchiasol® a termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazza a GMP (Good Manufacturing Practice) rendszert.  A gyártó felhívja a figyelmet arra, hogy természetes termékei íze, színe és állaga tételenként változhat. A készítmények természetes voltából eredően előfordulhat üledékképződés. Ez azonban nem befolyásolja a termékek minőségét. Tulajdonságainak jobb megőrzése érdekében a Specchiasol® opálos PET palackot használ.

Összetevők: papaya (Carica papaya L.) gyümölcslé fermentum, papaya (Carica papaya L.) gyümölcspép, fruktóz, noni (Morinda citrifolia L.) gyümölcslé, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma (papaya).

Gluténmentes termék.

Nem tartalmaz mesterséges színezéket.

Természetes növényi alapanyagok felhasználásával készült.

Telített zsírtól mentes

Adagolási javaslat: 30 ml naponta, két részletben az étkezések előtt. Fogyasztás előtt felrázandó. Felbontás után a készítményt hűtőben tárolja, és 5 héten belül fogyassza el

Minimumkúra-maximumkúra: Mindig a probléma foka és életmód a meghatározó, de általános kúraidejének minimuma 3 palack, azaz 50 nap, egy teljes kúraidő 160 nap, azaz 10 palack.

Napi adag: 30 ml                   Adagok száma a termékben: 16

Összetevők:
A napi adagban (30 ml)

Papaya gyümölcs fermentum: 25,5 ml
Papaya gyümölcspép: 2,4 ml
Noni gyümölcslé: 0,3 ml

Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. A készítmény természetes voltából eredően üledékképződés előfordulhat, ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét és hatékonyságát. A készítmény színe, íze, állaga termékenként változhat.

3 éves kortól napi fél adag ajánlott.

A termék alkalmazható vérhígító mellett.

A termék alkalmazható cukorbetegség esetén, ha a napi adag (30 ml) szénhidráttartalmát beépítésre kerül a diétába, ez 4,4 grammot jelent.

A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában.


Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó.
Gyártó: Specchiasol S.r.l., Olaszország
OGYÉI ny.sz: 7270/2010

Leírás és Paraméterek

TERMÉSZETES TRÓPUSI GYÜMÖLCSÖK EREJÉVEL!
Speciálisan kifejlesztett formula, amely egyesíti a tradicionálisan már régóta használt papaya és a noni gyümölcs természetes forrásból származó előnyeit, tulajdonságait, mindezt kiváló ízvilággal likvid formában biztosítva.

Alapját a papaya enzimei, mint papain, chymopapain (fehérjebontó, aminosav felszabadító és emésztést elősegítő), lizozim (antibiotikus hatás), lipáz (zsírok bontása), a Noni és főként az erjesztés során használt Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbaktériumok képezik. Íze különlegesen finom.

Kiknek ajánljuk?

  • gyomorpanaszokkal/refluxszal küzdő személyeknek
  • savproblémákkal rendelkezőknek (gyomorsav túltengés és gyomorsav hiány egyaránt)
  • étrendjük dúsítására azon személyeknek, akik IBS, Crohn, fekély vagy Helicobacter pylori diétát folytatnak
  • fogyókúrázóknak, csökkentett energia-bevitel mellett
  • magas fehérjetartalmú étrendet követőknek
  • és általánosan az immunrendszer egészségéhez

Tudtad, hogy:

  • a papaya gyümölcséből fehérjebontó (proteolitikus), aminosav felszabadító enzimet tudnak előállítani, amit papainnak neveznek
  • a noni és a papaya gyümölcs gazdag olyan biológiailag aktív hatóanyagokban, mint például a vitaminok és az ásványi anyagok, ami támogatja az immunitást

A fermentált végtermék keletkezésének a lépései:

  1. A fermentált papaya Dél-Amerika ültetvényeiben gyűjtött gyümölcsökből származik
  2. A magas minőségű kritériumoknak megfelelve a gyárban, a papayából gyümölcslét állítanak elő, itt a termék kémiai-fizikai, organoleptikus (érzékszervi) tulajdonságai kerülnek többek között ellenőrzésre, standardizálásra
  3. A nyersanyagot biofermentációs folyamatnak vetik alá, mely során Saccharomyces Boulardii élesztőgombát adnak hozzá. A fermentáció addig tart, amíg a cukor és az összes fermentálható anyag teljesen metabolizálódik, ezáltal minőségi terméket létrehozva
  4. A tiszta erjesztett papaya különleges, FBD (fluid bed drying) eljárás során jön létre, mely során a fermentált gyümölcslét legfeljebb 40 fokon fluidizált ágyon szárítják, csökkentve a hőhatást és ezzel megőrizve a termék funkcionális tulajdonságait

A gyártóról:
A Specchiasol® gyógynövények és gyógyhatású termékek kutatásával, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.
A Specchiasol® az előírt normákat túllépve folytat kutatásokat, melyeket dokumentálnak a tudományos szakma felé. Kutatásaik segítik feltárni a gyógynövényekre vonatkozó, még meg nem értett összefüggéseket. A Specchiasol® a termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazza a GMP (Good Manufacturing Practice) rendszert.  A gyártó felhívja a figyelmet arra, hogy természetes termékei íze, színe és állaga tételenként változhat. A készítmények természetes voltából eredően előfordulhat üledékképződés. Ez azonban nem befolyásolja a termékek minőségét. Tulajdonságainak jobb megőrzése érdekében a Specchiasol® opálos PET palackot használ.

Összetevők: papaya (Carica papaya L.) gyümölcslé fermentum, papaya (Carica papaya L.) gyümölcspép, fruktóz, noni (Morinda citrifolia L.) gyümölcslé, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma (papaya).

Gluténmentes termék.

Nem tartalmaz mesterséges színezéket.

Természetes növényi alapanyagok felhasználásával készült.

Telített zsírtól mentes

Adagolási javaslat: 30 ml naponta, két részletben az étkezések előtt. Fogyasztás előtt felrázandó. Felbontás után a készítményt hűtőben tárolja, és 5 héten belül fogyassza el

Minimumkúra-maximumkúra: Mindig a probléma foka és életmód a meghatározó, de általános kúraidejének minimuma 3 palack, azaz 50 nap, egy teljes kúraidő 160 nap, azaz 10 palack.

Napi adag: 30 ml                   Adagok száma a termékben: 16

Összetevők:
A napi adagban (30 ml)

Papaya gyümölcs fermentum: 25,5 ml
Papaya gyümölcspép: 2,4 ml
Noni gyümölcslé: 0,3 ml

Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. A készítmény természetes voltából eredően üledékképződés előfordulhat, ez azonban nem befolyásolja a termék minőségét és hatékonyságát. A készítmény színe, íze, állaga termékenként változhat.

3 éves kortól napi fél adag ajánlott.

A termék alkalmazható vérhígító mellett.

A termék alkalmazható cukorbetegség esetén, ha a napi adag (30 ml) szénhidráttartalmát beépítésre kerül a diétába, ez 4,4 grammot jelent.

A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában.


Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó.
Gyártó: Specchiasol S.r.l., Olaszország
OGYÉI ny.sz: 7270/2010

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!