A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)

Folyékony füst, 100 ml

SmokEz Enviro-24P folyékony füst-pác koncentrátum
A termék természetes bükkfa füst lecsapatásával nyert vizes oldat.  Előállítása kontrollált pirolízissel történik, annak érdekében, hogy a hagyományos füst aromáját legjobban megközelítse.
Tiszta, barna folyadék, keményfára jellemző füst illattal. A megfelelő füstös aromát és színt a sajtkészítmények bepermetezésével, beecsetelésével vagy bemártásával lehet elérni.
Használható még húskészítmények pácolására-permetezésére, barbecue szószok készítésre, zöldségek, tészták aromásítására.
Egységár: 19.900,01 Ft/l
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
1.990 Ft (1.567 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A folyékony füst lezárt csomagolásban, 7-24C° közötti hőmérsékleten tartandó.

Ajánlott felhasználása:
3-4 ml folyékony füstöt belekeverünk 2 dl vízbe. A kinyújtott sajtszalagot bekenjük a folyékony füsttel, majd vékonyan megsózzuk, és szorosan feltekerjük. A füsttel hígított vízbe beleáztatjuk a feltekert parenyicánkat 3-4 órára. 1-2 óra elteltével érdemes átforgatni. Ha elérte a kívánt színt, vedd ki a pácból, és hagyd szikkadni.
Ha közvetlenül kevered a termékbe, akkor az ajánlott adagolás 1-3 g késztermék kilogrammonként. Ezt a módszert inkább a füstölt hentesáruk készítéséhez használják. (kolbász, virsli, szalámi, stb.)
Koncentrációja nem haladhatja meg a 15 g-ot a kész termék kilónként!

Összetevők:
keményfák pirolízisével, és feldolgozásával nyert füst aromák: 15-20 mg/ml
ecetsav: 7-9%
karbonilok: 22-30%

Tulajdonságok:
PH: 2,5-3,5
sűrűség: 1,14 kg/L

Minősítések: FDA, USDA, GRAS, Kóser, Parave, Halal

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére