A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
2.450 Ft (1.929 Ft + ÁFA)

Natúr joghurt tasakos 12 adag

Fermentáló készülékünkkel könnyedén készíthetsz gyümölcsös, müzlis és ivó joghurtot is. Ebben segít a Yobiotik Mild joghurt, amely tasakos kiszerelésben érhető el webáruházunkban.

Bulgár típusú, enyhén savanykás, kellemes, erőteljes joghurtos íz és illat, közepes keménységű állag, tökéletes textúra.

Jótékony baktériumokban gazdag, nagyon egészséges.

Enyhe utósavanyodás jellemző rá, ezért hosszan megőrzi kitűnő ízeit és állagát.

Prebiotikumokkal egészítettük ki, mert ezek a rostok egyaránt támogatják a bélrendszer működését és segítik a joghurt baktériumait végig utazni a gyomor-epesav-vékonybél akadálypályán.

Belföldi szállítás esetén a kultúrák épek maradnak.

Minden baktérium kultúra mélyhűtőben tárolandó!

Elérhetőség: Raktáron
2.450 Ft (1.929 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Összetevők:

- Streptococcus termophilus
- Lactobacillus delbrueckii subs. bulgaricus
- Bifidobacterium lactis (probiotikum)
- inulin (prebiotikus növényi rost)
a baktériumok hordozóanyagai:
- maltodextrin,
- szacharoz

Adagolása:

1 tasak 1 liter tejhez elegendő

YoBiotic kutúra tárolása:

+4°C-on belül (a hűtőszekrény alsó, hidegebb polcain, vagy mélyhűtőben)

Joghurt elkészítése Vegital Fermentáló géppel:

A tasak tartalmát alaposan keverd el 1 liter 56 °C-ra melegített tejben. Az így bekultúrázott tejet tartsd 3,5 órán keresztül 46 °C-on (legegyszerűbb, ha termoszba teszed, vagy egyszerűen dunsztolod). 3,5 óra után, tedd hűtőszekrénybe, még legalább 6 óra hosszára, hogy a végső állag kialakuljon, az ízek kikerekedjenek.

Az így készített joghurt 2-3 hétig eláll hűtőszekrényben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére