A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Termékek Menü

Sűrítők

Rendezés:
Nézet:

Éden prémium agar-agar 100 g


Növényi eredetű zselésítő anyag, így vegetáriánusok is fogyaszthatják!


Kiválóan használható lekvárok, dzsemek, zselék, krémek, növényi joghurtok, szószok, krémlevesek, ízesített aszpikok sűrítésére, kocsonyásítására.

Utolsó 3 db raktáron
1.890 Ft

Az agar agar maláj eredetű szó, jelentése kocsonya, tengeri vörösmoszatokból nyert, növényi eredetű zselésítő anyag (növényi zselatin a vegetáriánus táplálkozásban).

A japán édességek elengedhetetlen alapanyaga - a zselés állagot biztosítja. Készíthetünk vele lekvárokat, zseléket, krémeket, tortát, kocsonyát, ízesített aszpikot.

80% rosttartalommal rendelkezik, így táplálékkiegészítőként emésztési rendellenességek ellen is alkalmazzák. Emésztést követően vizet szív magába, ettől nő a telítettség érzése.

1 zacskó agar agar 3 liter víz kocsonyásításához elég.

Készlethiány
850 Ft

Természetes növényi zselésítő anyag lekvárok, dzsemek és zselék készítéséhez. 

Raktáron
1.390 Ft

A zselatin ötszörös mennyiségű vizet képes felvenni. A legelterjedtebb zselésítő anyag, ezért élelmiszerekben és gyógyszerekben széles körben alkalmazzák. Állati eredete miatt a vegetáriánus élelmiszerekben, valamint egyes vallási előirányzatok miatt (kóser, halal), pektinnel, agar agarral, karragénnel, alginsavval, hipromellózzal helyettesíthető.

Utolsó 3 db raktáron
1.390 Ft

A zselatin ötszörös mennyiségű vizet képes felvenni. A legelterjedtebb zselésítő anyag, ezért élelmiszerekben és gyógyszerekben széles körben alkalmazzák. Állati eredete miatt a vegetáriánus élelmiszerekben, valamint egyes vallási előirányzatok miatt (kóser, halal), pektinnel, agar agarral, karragénnel, alginsavval, hipromellózzal helyettesíthető.

Utolsó 2 db raktáron
320 Ft

A világ egyes részein már régóta használják a konjac lisztet, a japán konyha egyik tradicionális alapanyaga. Mivel nagyon jól megköti a vizet, ezért az ételek sűrítéséhez, pudingok, mártások, krémek készítéséhez kiválóan alkalmas. 

A konjac liszt gluténmentes, íztelen, szagtalan lisztféleség. Alacsony a kalóriatartalma, nem emeli a vércukorszintet, minimális a szénhidrát- és  a zsírtartalma. A gyomorban is megköti a vizet, megduzzad, így jóllakottság érzetet okoz. Kiválóan beilleszthető bármely diétába, a fogyókúrázók és a csökkentett szénhidráttartalmú diétát követők étrendjébe is. Figyeljünk arra, hogy a konjac lisztes ételeket sok folyadékkal fogyasszuk.

Raktáron
1.380 Ft
Nyílgyökér liszt paleo süteményekhez, pudingokhoz, tésztákhoz.
Raktáron
1.290 Ft

A tápióka gyöngy gluténmentes alapanyag, amelyből általában édességek készülnek, de magas keményítőtartalma miatt kiváló sűrítő- és kocsonyásító, és levesbetétnek sem utolsó.
Mi bubble drinket készítünk belőle, de nagyon változatosan felhasználható. 

Utolsó 3 db raktáron
1.290 Ft

A tápióka gyöngy gluténmentes alapanyag, amelyből általában édességek készülnek, de magas keményítőtartalma miatt kiváló sűrítő- és kocsonyásító, és levesbetétnek sem utolsó.
Mi bubble drinket készítünk belőle, de nagyon változatosan felhasználható. 

Raktáron
790 Ft
A tápióka keményítőt a konyhában leginkább süteményekhez – édesekhez és sósakhoz egyaránt – ajánljuk, hiszen maglisztekhez keverve kitűnő állagú kenyerek készíthetők belőle.
Raktáron
580 Ft

A xantán egy természetes növényi eredetű sűrítő, zselésítő anyag, poliszacharid, melyet a Xanthomonas campestris baktériumfaj, cukor erjesztése során állít elő. 

Élelmiszerekben elsősorban fagylaltokban, tojástartalmú ételekben, zselatinokban, lekvárokban alkalmazzák. Az élelmiszerek színét és ízét nem változtatja meg. Kozmetikumok esetében hidratálóként és emulgeálószerként alkalmazzák.

A xantán megnöveli a tészták vízkötő képességét, így késlelteti a kenyerek öregedését is. A fagylaltgyártás során csökkenti a jégkristályok képződését, a gyümölcslevekben pedig lebegésben tartja a finoman eloszlatott rostanyagokat.

Raktáron
1.290 Ft