A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
2.500 Ft (1.969 Ft + ÁFA)

Masticha Helicobacter pylori teszt

Magas szenzitivitású és megbízható teszt a Helicobacter pylori baktérium kimutatására, melyet már az otthona kényelmében is elvégezhet.
Egységár: 2.500,00 Ft/db
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
2.500 Ft (1.969 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Manapság a Helicobacter pylori baktérium kimutatására jópár különböző típusú teszt létezik. Az általunk kínált tesztet a többivel ellentétben otthon is elvégezheti. Gyorstesztünk 10 percen belül nyújt megbízható eredményt. A teszt a székletben található baktérium kimutatására és a terápia sikerességének ellenőrzésére (leghamarabb 6 héttel a terápia befejezte után) szolgál. A székletből kimutatható helicobacter teszt pontossága 99% feletti, ezzel megbízhatóbb mint az ambuláns diagnosztika során alkalmazott, sok esetben drágább lehelet-teszt.

Helicobacter teszt – a helicobakter teszt menete
A székletből kimutatható helicobacter teszt fázisai a következőek :

1. Mintavétel a székletből
Ideális esetben nem szükségszerű túl nagy mintát venni a székletből, mivel ez a teszt eredményességét árnyalhatja. Ügyelni kell arra, hogy a levett minta a lehető legfrissebb legyen. A minta későbbi időpontban történő tesztelése esetén szükséges a minta műanyag zacskóban alacsony hőfokon történő tárolása

2. A helicobakter teszt elvégzése
A tesztelést szobahőmérsékleten ajánlott elvégezni. A teszt csomagolását csak közvetlenül a teszt elvégzése előtt nyissa ki. A tárolóedényben lévő mintát ajánlott alaposan felrázni, ezzel biztosítva a székletminta elkeverését. Ezután törje le a tárolóedény fedelének csúcsát és óvatosan csepegtessen 2 cseppet a teszt S betűvel jelölt felületére. Várjon 10 percet a teszt eredményére!

3. Kiértékelés
Amennyiben 10 perc elteltével a teszten 2 csík jelenik meg, a Helicobacter teszt eredménye pozitív. 1 csík megjelenése esetén a Helicobacter teszt eredménye negatív. Abban az esetben, ha egyetlen csík sem jelenik meg a teszten, a Helicobacter teszt érvénytelen.

A teszt kiértékelésére vonatkozó figyelmeztetés: Amennyiben a teszten a 2.csíkra való kicsi utalás jelenik meg (néha gyengén látható), a teszt eredménye pozitívnak minősül. A teszt eredménye csak abban az esetben tekinthető negatívnak, amennyiben csak egy csík látható a teszten.

A Helicobacter pylori teszt csak külső használatra javasolt. Amennyiben a teszt eredménye nem egyértelmű, kérjük, várjon 15 percet, vagy ismételje meg a tesztelést. A teszt eredményének kiértékelése a többi klinikai lelettel együttesen kellene hogy megtörténjen. Tesztelés közben tartsa be az alapvető higiéniai szabályokat. Gyermekektől elzárva tartandó.

CSOMAGOLÁS TARTALMA
1x nedvességelszívó tasakkal ellátott tesztkazetta műanyag csomagolásban

1x használati útmutató

1x folyadékkal ellátott mintavételre szolgáló tárolóedény a páciens neve számára fenntartott bilétával

CSOMAG TARTALMA
– tesztkazetta – szondával ellátott kémcső – használati útmutató
ALAPELV
A teszt módszere a színes konjugátum és az immobilizált H. pylori ellenanyagok kombinációjára épül. Az antigén jelenlétében egy antigén-ellenanyag-színezék komplexum alakul ki, mely egy látható rózsaszín vonal formájában jelenik meg a tesztkazetta felületén (T mezőben). A komplexum továbbhalad a C kontrollmezőbe, ahol a teszt helyes elvégzését bizonyító rózsaszín vonalat hoz létre. Az antigén jelenléte már 10 percen belül kimutatásra kerül.
TÁROLÁS
Szobahőmérsékleten tárolandó.
GYÁRTÓ
Assure Tech (Hangzhou) Co, Westlake ECO. Zone, Hangzhou, Kína EC-REP – EÚ képviselet: Wellkang Ltd.
Suite B, 29 Harley Street LONDON, W1G 9QR, U.K.
EAN
8588006048056

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére