A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Termékek Menü

Kakaómassza tallér perui 125 g BioMenü

Ár:
1.390 Ft (1.094 Ft + ÁFA)
Egy igazán egészséges csokoládé, tökéletes süteményekhez vagy önmagában való fogyasztásra is.
Jó közérzetet, frissességet biztosíthat; támogathatja az egészséges szív-és érrendszert; csökkentheti a depressziót; stressz oldó hatású lehet.
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Egységár: 11.120,02 Ft/kg

Leírás és Paraméterek

  • Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes;
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz;
  • Allergénmentes;
  • Mesterséges színezékmentes;
  • Tartósítószermentes;
  • Cukormentes;
  • Élelmi rostban gazdag;
  • Fehérjeforrás;
  • Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz

Összetevők: 100% bio hántolt kakaóbab 
Tartalom: ~ 125 gramm ~ 12-25 adag × 5-10 g

Átlagos tápérték

100 g termékben

Energia:

2589 kJ /618 kcal

Zsír

  • amelyből telített zsírsavak

53,3 g

32,5  g

Szénhidrát

  • amelyből cukrok

16,7 g

0,5 g

Rost

11,9 g

Fehérje

14,0 g

0,1 g

A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A kakaópaszta készítéséhez megőrlik, majd a pasztát megolvasztják, hogy a folyékonnyá váljék. A folyadékot lehűtik és lapkákká alakítják.

 

A kakaó antioxidánsokkal telített, tömege 50%-át alkotó három féle zsír nem káros a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine). A kakaómassza nem csak a csokoládékészítés legfontosabb alapanyaga, hanem az egyik legkedveltebb élelmiszer a világon. Az elmúlt években bebizonyították, hogy nyers formában az egészségünknek is rendkívül jót tehet. A BioMenü perui KAKAÓMASSZA tallér egy ízletes szupertáplálék, rendszeres fogyasztása segíthet szívműködési-, hangulati- és szellemi problémák enyhítésében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!