Leírás és Paraméterek
Ez a fehérítetlen, finomítatlan, természetesen fehér tengeri só, amit csak a nap és a tenger táplál, Mindanao helyi kulináris örökségének számít. A helyi sótermelők kézzel gyűjtik össze, ahogy már a felmenőik is tették az ősi sóföldjeiken.
Több napi munka után a sót agyag téglával bélelt ketrecekben kiteszik a napra száradni, hogy a fölösleges víz elpárologjon. Az eredmény pedig egy különösen ízletes, tápláló, ásványi anyagokban gazdag, finomítatlan tengeri só lesz.
Használati javaslat
Használja úgy a kókusz aminókat, mint a szójaszószt az öntetekben, pácokban, sültekhez és a sushihoz! „Mi annyira szeretjük, hogy szinte mindenre öntünk belőle!”
Összetevők
Igazoltan organikus kókuszpálma nedv – természetesen érlelt és nap szárította, ásványi anyagokban gazdag tengeri sóval kevert.
A termék kézzel készül, így lehetnek kismértékű eltérések az ízében és a színében. A természetes módon történő erjesztés miatt az üveg kinyitásakor a folyadék pezsegni kezdhet. Felnyitás után hűtőben tárolandó!
A terméket egy elkötelezett létesítményben állítják elő, ahol csak kókusz aminókat készítenek. Később azonban olyan helyen palackozzák, ahol alkalmanként földimogyoró és dió olajokat, valamint önteteket (amik glutént tartalmazhatnak) is palackoznak. A gépeket minden termék előtt és után alaposan átmossák és sterilizálják és a legszigorúbb allergén protokollt alkalmazzák. Mi szinte biztosak vagyunk benne, hogy nincs keveredés, de nem garantálhatjuk 100%-ig, hogy nem történik szennyeződés.