A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Meggyes kókuszjoghurt fagyi

Meggyes kókuszjoghurt fagyi

Mindig van a hűtőben kókuszjoghurt (a receptet lejjebb találod). Különböző gyümölcslekvárokkal isteni finom fagyi készíthető, és megéri elkészíteni őket, mert az egész család imádni fogja ezt a tejmentes finomságot.
 

Hozzávalók: 4 adag

elkészítési idő: 15 perc+ fagyasztás

  • 600 g kókuszjoghurt
  • 1 ek. méz/agávészirup ízlés szerint
  • 3-4 ek,meggylekvár (vagy bármilyen más lekvár)
  • 1 ek. vanília kivonat

Elkészítése:

Az összes hozzávalót keverjük robotgéppel habosra, majd óvatosan forgassuk össze a meggylekvárral.

Kanalazzuk egy kisebb fémtálba/kenyérsütiformába és frissen tartó fóliával fedjük le, majd tegyük a fagyasztóba (kb 40-45 percig). Ha letelt, vegyük ki és alaposan keverjük át a masszát és ismét rakjuk vissza a fagyasztóba. Ezt ismételjük meg négyszer. Fogyasztás előtt 15 perccel vegyük ki a fagyasztóból.
Tegyünk még rá a a meggylekvárból és kanalazzuk be, nagyon finom. :)

Kókuszjoghurt

Hozzávalók:

Elkészítése:

 

A kókusz"tejszínhez" hozzákeverjük a lecitint és a joghurt kultúrát. A Vegital fermentáló tartályába öntjük, majd kiválasztjuk a joghurt készítő programot (10-12 órára állítjuk).

Ha lejárt a program, üvegekbe kanalazzuk és a hűtőben tároljuk fogyasztásig.

Az oldal tetejére