A vegital.hu (tejmentes) sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Meggyes kókuszjoghurt fagyi

Meggyes kókuszjoghurt fagyi

Mindig van a hűtőben kókuszjoghurt (a receptet lejjebb találod). Különböző gyümölcslekvárokkal isteni finom fagyi készíthető, és megéri elkészíteni őket, mert az egész család imádni fogja ezt a tejmentes finomságot.
 

Hozzávalók: 4 adag

elkészítési idő: 15 perc+ fagyasztás

  • 600 g kókuszjoghurt
  • 1 ek. méz/agávészirup ízlés szerint
  • 3-4 ek,meggylekvár (vagy bármilyen más lekvár)
  • 1 ek. vanília kivonat

Elkészítése:

Az összes hozzávalót keverjük robotgéppel habosra, majd óvatosan forgassuk össze a meggylekvárral.

Kanalazzuk egy kisebb fémtálba/kenyérsütiformába és frissen tartó fóliával fedjük le, majd tegyük a fagyasztóba (kb 40-45 percig). Ha letelt, vegyük ki és alaposan keverjük át a masszát és ismét rakjuk vissza a fagyasztóba. Ezt ismételjük meg négyszer. Fogyasztás előtt 15 perccel vegyük ki a fagyasztóból.
Tegyünk még rá a a meggylekvárból és kanalazzuk be, nagyon finom. :)

Kókuszjoghurt

Hozzávalók:

Elkészítése:

 

A kókusz"tejszínhez" hozzákeverjük a lecitint és a joghurt kultúrát. A Vegital fermentáló tartályába öntjük, majd kiválasztjuk a joghurt készítő programot (10-12 órára állítjuk).

Ha lejárt a program, üvegekbe kanalazzuk és a hűtőben tároljuk fogyasztásig.

Az oldal tetejére