A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
2.690 Ft (2.118 Ft + ÁFA)

OPM Öko Green mosogatógép tabletta 40 db

ÖKO címkéjével ellátott foszfátmentes gépi mosogatógép tabletta a ragyogó eredményért. Gazdaságos és környezetkímélő módon biztosítja a tökéletes tisztaságot a poharak, tányérok és edények részére. Hosszú ideig használható, teljesen lebomlik, nem hagy maradékot egy egészséges mosogatógép esetében. 

Gyönyörűen, foltmentesen tisztítja és zsírtalanítja a poharakat, edényeket. A német OPM öko termékeket az optimális biológiai lebomló képesség, valamint a megújítható nyersanyagokon alapuló összetevők jellemzik.

Egységár: 67,25 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
2.690 Ft (2.118 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Használati utasítás:

Távolítsa el a fóliát a tablettáról, majd tegyen be egyet a mosogatószer tartóba. Normál szennyeződések esetén max. 55 'C-os program használata javasolt. Ez minimalizálja az energia és a víz felhasználását, illetve csökkenti a víz szennyezését.
A tökéletes tisztítóhatás a víz keménységi fokától jelentősen függ, ezért kemény víz esetén öblítőszerrel és speciális sóval együtt javasolt a használata. 

Összetétel:

5-15% oxigén alapú fehérítőszer, <5% nem ionos felületaktív anyag, foszfonnátok, polikarboxilát, parfüm, enzimek (proteáz, amiláz)

Vigyázat! Néhány termék nem mosogatható mosogatógépben, beleértve régi vagy kézzel festett kínai porcelán, ólomkristály, díszített üvegáru, fából vagy csontból készült áru, alumínium vagy hőre érzékeny műanyag. Ne engedje meg, hogy ezüst és rozsdamentes acéllal érintkezzen.

Figyelem! Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. Szembe kerülés esetén: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencse eltávolítása, ha könnyen megoldható.

40 db x 18,5 gr

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére