A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Termékek Menü

SCD Clean Soft + Univerzáis tisztítószer koncentrátum 500 ml

Ár:
3.190 Ft (2.512 Ft + ÁFA)
Az SCD Clean Soft + az SCD Clean termékcsalád új tagja, hatékonyabb összetevőkkel, menta-citrom illatban. A Clean Soft + az SCD Probiotikus Technológia által természetes fermentációval kifejlesztett folyékony probiotikus tisztítószer koncentrátum, amelyben szabadalmaztatott SCD Probiotikumok milliói találhatóak meg. Bőr- és környezetbarát termék.
Elérhetőség: Utolsó 4 db raktáron
Egységár: 6.380,00 Ft/liter

Leírás és Paraméterek

Tisztít, eltávolít, vízkőtelenít, fényesít

  • eltávolítja a zsíros és a különféle szennyeződéseket a legtöbb felületről (csempe, járólap, fa, rozsdamentes acél, krómozott felület, műanyag, laminált padló),
  • eltávolítja a vízkövet,
  • tisztít és fényesít,
  • a vízelvezető hálózatban csökkenti a lerakódásokat és a kellemetlen szagokat is.

Biztonságos, környezetbarát
A Clean Soft + bőr- és környezetbarát termék, biológiailag teljesen lebomló! Tökéletesen biztonságos készítmény, amely nem tartalmaz növény, állat vagy ember számára káros vegyi anyagokat. Mivel a készítmény élő és aktív mikróbákat tartalmaz, így lerakódás, vagy lebegő szemcsék képződhetnek benne, melyek egy természetes folyamat velejárói, ez a hatékonyságra nincs befolyással.

Általános felhasználási és adagolási útmutató
A Clean Soft + egy koncentrátum, melyet töményen és vízzel hígítva is lehet használni. A felhasználás módja függ a szennyeződés fajtájától és mennyiségétől.

Felmosáshoz általános ajánlás: 5 ml 5 liter kéz meleg vízhez keverve.
Felület tisztításhoz vízzel történő 10-szeres hígítás ajánlott. A hígított adagot 3 napon belül fel kell használni!
Vízkő eltávolításhoz és makacs, zsíros szennyeződéshez hígítatlanul érdemes használni, néhány perc hatóidőt hagyva a felületen és ez szükség szerint megismétlendő.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!