A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Szerviz

Vegital szerviz
A szerviz igény bejelentése az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges

Ritkán, de sajnos előfordul, hogy egy-egy vásárlónk Vegital készüléke meghibásodik. Saját, ügyfélbarát szervizünk mindent megtesz azért, hogy a vállalt garanciaidőben, vagy azon túl is a leghamarabb visszajutassuk a megjavított Vegital növényi italkészítőt. 

A kitöltött űrlapok feldolgozása 2-3 munkanapon belül megtörténik, amennyiben nem kap visszajelzést, legyen kedves felvenni velünk a kapcsolatot. (0620/5245156)

Csak a gépet kérjük eljuttani a szervizbe tartozékok nélkül, mellékelve a kinyomtatott jótállási jegyet. 

A készülékeket kitisztítva vesszük át, ha az optimális higiéniai körülményeknek nem felel meg, sajnos nem tudjuk szervizelni a készüléket. 

Amennyiben a futárszolgálat lehetőséget választja a szállításnál, kérjük gondosokodjon a megfelelő csomagolásról.
A legoptimálisabb a készülék eredeti doboza, ennek hiányában 5 rétegű kartondoboz, megfelelő tömő anyaggal, hogy a gép a legkevesebbet rázkódjon szállítás közben.
A zacskóban, cipős dobozban, egyéb  gyenge csomagolásban feladott készülékek épségéért nem tudunk garanciát vállalni és az ebből adódó károkat nem tudjuk garancián belül javítani. 

 

Az oldal tetejére