A vegital.hu (tejmentes) sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Szerviz

A szerviz igény bejelentése a lenti űrlap kitöltésével lehetséges

Ritkán, de sajnos előfordul, hogy egy-egy vásárlónk Vegital készüléke meghibásodik. Saját, ügyfélbarát szervizünk mindent megtesz azért, hogy a vállalt garanciaidőben, vagy azon túl is a leghamarabb visszajutassuk a megjavított Vegital növényi italkészítőt.

A kitöltött űrlapok feldolgozása 2-3 munkanapon belül megtörténik, amennyiben nem kap visszajelzést, legyen kedves felvenni velünk a kapcsolatot ez a telefonszámon: 0620/5245156

Fontos tudnivalók: 

Csak a gépet kérjük eljuttani a szervizbe tartozékok nélkül, mellékelve a kinyomtatott jótállási jegyet. 

A készülékeket kitisztítva vesszük át, ha az optimális higiéniai körülményeknek nem felel meg, sajnos nem tudjuk szervizelni a készüléket. 

Amennyiben a futárszolgálat lehetőséget választja a szállításnál, kérjük gondosokodjon a megfelelő csomagolásról.
A legoptimálisabb a készülék eredeti doboza, ennek hiányában 5 rétegű kartondoboz, megfelelő tömő anyaggal, hogy a gép a legkevesebbet rázkódjon szállítás közben.
A zacskóban, cipős dobozban, egyéb  gyenge csomagolásban feladott készülékek épségéért nem tudunk garanciát vállalni és az ebből adódó károkat nem tudjuk garancián belül javítani. 

 

Az oldal tetejére