Leírás
Az Amazonas kincse, ott terem ez a határozott ízű, valahol a vanília és a karamell ízvilága közötti markáns fűszer. Nevezik vaníliapótlónak is, dióval, mandulával, mogyoróval kombinálva harmonizálódnak a különleges aromák, illóolajok. Ráncos, sötét színű bab, vagy mag, ami a legelőnyösebben felhasználás előtt reszelve érvényesül.
Felhasználási javaslat: Határozott ízű, markáns fűszer, melyet édességek készítéséhez használnak. Sütemények, krémek, pudingok, palacsinták, torták, csokoládék és fagylatok ízesítője. Nevezik vaníliapótlónak is, dióval, mandulával, mogyoróval kombinálva harmonizálódnak a különleges aromák, illóolajok. Egy csésze forró csokoládéra szórva egészen különleges, egzotikus italt varázsolhatunk magunknak. Meglepő, de kiváló még halak, kagylók és fehér húsok ízesítésére is.
Leírás és Paraméterek
Az Amazonas kincse, ott terem ez a határozott ízű, valahol a vanília és a karamell ízvilága közötti markáns fűszer. Nevezik vaníliapótlónak is, dióval, mandulával, mogyoróval kombinálva harmonizálódnak a különleges aromák, illóolajok. Ráncos, sötét színű bab, vagy mag, ami a legelőnyösebben felhasználás előtt reszelve érvényesül.
Felhasználási javaslat: Határozott ízű, markáns fűszer, melyet édességek készítéséhez használnak. Sütemények, krémek, pudingok, palacsinták, torták, csokoládék és fagylatok ízesítője. Nevezik vaníliapótlónak is, dióval, mandulával, mogyoróval kombinálva harmonizálódnak a különleges aromák, illóolajok. Egy csésze forró csokoládéra szórva egészen különleges, egzotikus italt varázsolhatunk magunknak. Meglepő, de kiváló még halak, kagylók és fehér húsok ízesítésére is.