A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Párosan szép az élet! Valentin-napi akció Vegital Silky készülékre!

Valentin-nap a Vegitalnál!

Egyik legnépszerűbb növényi italkészítőnk 15% kedvezménnyel, 7.950 Ft-tal olcsóbban lehet a tiéd! 

Sőt! Két Vegital Silky vásárlása esetén 20% kedvezményt kapsz,
így 21.200 Ft-ot megspórolhatsz!

Párosan szép az élet!

 

 

 

Vegital Silky
1 literes növényi italkészítő

A Vegital Silky készüléket olyan innovatív megoldások jellemzik, mint a vízforraló funkció, az időzített indítás, a hőmérséklet kijelzés, vagy az olyan finom őrlési technológia, ami szabályozza a tartályban lévő alapanyagok egyenletes és csomómentes összekeverését. Ezenkívül elegáns, fekete érintőképernyővel rendelkezik, amellyel az összes funkció egyetlen érintéssel elérhető. A tartály bordázott kialakítása biztosítja az összetevők optimális áramlását és ezáltal a legkrémesebb végeredményt. Külső borítását fehér színű, matt felülettel láttuk el, így alkotva időtálló, letisztult designt, amely tökéletesen illeszkedik minden konyhához.

Tedd különlegessé konyhádat a Silky növényi italkészítővel, és készíts ízletes növényi italokat, krémleveseket, mártásokat, bébiételeket, dzsúzokat, turmixokat. Váljon könnyebbé és élvezetesebbé a konyhában töltött idő!

Űrtartalom: 1 liter
Elkészített tejpótló ital mennyisége: 0,6-0,8 l (alapanyag, illetve szűrlemény mennyiségétől függően)

Akciós ár 02.12-16. között:
52.990 Ft helyett
45.040 Ft

2 év garanciával

 

 

 

Az akció részletei:

Az akció 2024. február 12-16. között él, mely időszakban 15% kedvezménnyel vásárolható meg a Vegital Silky növényi italkészítő készülék. A Valentin-napi akció keretein belül két Vegital Silky készülék egyidejű vásárlása esetén 20% kedvezményt biztosítunk mindkét készülékre. Az akcióban résztvevő készülékre kuponkódot és más kedvezményt nem lehet felhasználni, az akciók nem összevonhatóak.

 
Az oldal tetejére