A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)

Ugandai Bourbon Vanília őrlemény 10 g

100% fekete vaníliából készült ugandai vanília őrlemény

Nedvességtartalom: 5-10%

Vanillin tartalom: 1,5-2,0%

Kizárólag vágott (vanília chips) fekete vaníliából készült.

Egységár: 159.000,19 Ft/kg
Elérhetőség: Készlethiány
1.590 Ft (1.252 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Köztudottan az egyik legjobb minőségű vanília a világon. Az ebből készült vanília őrlemény isteni aromája felejthetetlen élményt nyújt. Elengedhetetlen a konyhádból. Minden vaníliának más az aromája és emiatt a felhasználhatósága is. Aki szereti a gasztronómiát, leginkább kipróbál, összehasonlít és annak megfelelően vásárol. Az Ugandai vanília őrlemény nagyon kedvelt, bár kevesebb készül belőle és leginkább az amerikai piacon van jelen. Ők tudják mi a jó:)

Próbáld ki, mert nem sok készül belőle. Az ugandai termés nem sok a világon, ezért ritkán kapható. Néhol drágább is mint a madagaszkári, de minőségében is sokak szerint jobb. Mindenesetre vanillin tartalomban magasan felülmúlja a madagaszkárit.

A vaníliaporral, vanília őrleménnyel még sokan ismerkednek, holott igen nagymértékben használják.  Készítenek vaníliás fagylaltot, desszerteket és egyéb olyan finomságokat, melyek elengedhetetlen alapanyaga a vaníliarúd, vagy vaníliapor. A vaníliapor tulajdonképpen az egész kiszáradt vaníliarudak őrleménye. Össze kell keverni cukorral (az arány egyedi, de vigyázz, mert nagyon erős a por, ezért 1:8 arányban vagy még nagyobb arányban is szokták keverni) és kész a vaníliáscukor. Az összekevert "vaníliáscukor" így mindenbe belerakható, azonnal fogyasztható. Isteni ízt ad a tejnek, és egyéb vaníliás finomságoknak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére