A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Termékek Menü

Vegital Silver Digital - a növényi italkészítők új generációja

VEGITAL SILVER DIGITAL

 

Büszkén mutatjuk be legújabb készülékünket, a Silver Digital prémium növényi ital- és leveskészítőt!


Az 1,3 literes, multifunkciós, digitális kijelzővel és érintő gombos programválasztással bíró Silver Digital készülék nem csak különleges programjaival, hanem kifinomult stílusával is hódít. Elsősorban 2-3 fős családoknak ajánljuk, akik valamiért nem tudnak, vagy nem akarnak tejet inni, de szeretnék azt valamilyen alternatívával pótolni. 
Gyönyörű, szálcsiszolt, elegáns külső és olyan új fejlesztések jellemzik, amelyek még egyszerűbbé és kényelmesebbé tehetik mindennapjainkat.

Lássuk, milyen fantasztikus egyedi funkciókkal rendelkezik a Silver Digital prémium készülék:

Az egyik ilyen újdonság, a digitális kijelző visszaszámlálóval. A számláló az utolsó 10 percben jelenik meg és egészen a program végéig számlálja vissza a perceket. A készülék csipogó hanggal jelzi a program végét.

Ha nem kapcsoljuk ki a készüléket, automatikusan átáll melegentartó funkcióra, amely egy órán keresztül melegen tartja az elkészült ételt/italt.

A legkülönlegesebb tulajdonsága mégis az, hogy a program bármikor megszakítható, mivel a készülék memóriával rendelkezik. Amint pótoltuk az esetleg kifelejtett hozzávalót, vagy rövidebb áramszünet volt, a gép ott folytatja a programot, ahol abbahagyta. 

 

 
 
56.990 Ft


ingyenes házhozszállítással,
3 év garanciával

 

Kosárba

  

  ingyenes házhozszállítás 25.000 Ft felett   3 év garancia   saját, ügyfélbarát szervizNézzük, milyen programokkal rendelkezik a készülék:

 

 • Krémlevesek zöldségekből, gyümölcsökből
 • Darabos levesek, raguk
 • Kézi vezérlésű darálás
 • Növényi tej- és tejszínhelyettesítő italok gabonákból, magvakból, gumókból
 • Dzsúzok, smoothiek, turmixok
 • Bébiételek, mártások
 • Lekvárok, dzsemek (speciális receptúra alapján)
 • Öblítés
 • Vége jelzés
 • Melegen tartó funkció visszaszámlálóval


    2-3 fős családoknak ajánljuk

 

 


Pontosan mit tudnak ezek a programok?

 

 1. Krémlevesek zöldségekből, gyümölcsökből (Smooth)
  Zöldség- és gyümölcs krémlevesek főzésére alkalmazható program, akár egynemű, akár vegyes alapanyagokból. (20 perc)

   
 2. Darabos levesek, raguk (Chunky)
  Ez a program alkalmas olyan levesek és raguk főzésére, amelyek hozzávalói csak megfőnek, de egyben maradnak (hagyományos levesek, raguk). A programban darálási funkció nincs. (25 perc)

   
 3. Kézi vezérlésű darálás (Blend)
  Rövid daráló program. Szárazanyag darálására nem alkalmas, kizárólag folyadék hozzáadásával alkalmazható!

   
 4. Növényi tej- és tejszínhelyettesítő italok gabonákból, magvakból, gumókból (Soymilk):
  Növényi italfőző program, amellyel magokból, gabonákból és gumókból készíthetők tej- és tejszín helyettesítő italok. (21-28 perc)

   
 5. Dzsúzok, smoothiek (Juice)
  Automatikus turmixolás. Főzés nélküli program, amellyel nyers ételek és italok, smoothie-k, juice-ok készíthetők. (5 perc)

   
 6. Bébiételek, mártások (Baby food)
  Zöldségekből, gyümölcsökből, akár gabonák, magvak hozzáadásával készíthető bébiétel, mártás, vagy szósz ezzel a programmal (26 perc)

   
 7. Lekvárok, dzsemek speciális receptúra alapján (Jam)
  Ez a program alkalmas víz hozzáadásával készült szörpök, dzsemek készítésére. (25 perc)

   
 8. Öblítés (Auto cleaning)
  Ez a program szolgál a gép elöblítésére, ehhez fel kell tölteni a tartályt tiszta - hideg vagy meleg - vízzel majd megérinteni az Auto Clean gombot. (3,5 perc)

   
 9. Vége jelzés (Finish)
  Amennyiben ez az ikon folyamatosan világít, a program befejeződött, és ha nem áramtalanítja a készüléket, akkor automatikusan melegen tartó funkcióra kapcsol.

   
 10. Melegen tartó program (Keep warm)
  A program lejártával a készülék 1 órán keresztül melegen tartja az elkészült italt, ételt.


   

 


Vegital Silver Digital

- a növényi italkészítők új generációja

 

Különleges funkciók:

Hátralevő idő kijelzése
A főzőprogramoknál körbefutó vonalakkal jelzi a gép a program futását. A főzés végét megelőzően 10 perccel a kijelző átvált a hátralevő idő percekben történő megjelenítésére.


Automatikus melegen tartás

A főzőprogramok végén a Finish (vége) ikon világít és a készülék átvált Keep Warm (melegen tartó) funkcióra. A Keep Warm ikon ilyenkor világít. A melegen tartó funkció egy órán át nem engedi a már kész ételt, vagy italt kihűlni. Egy óra elteltével a melegen tartó funkció kikapcsol.


Áramkimaradás memória
Áramkimaradás esetén a készülék megjegyzi az áramkimaradás időpontját, és ha öt percen belül visszajön az áram, a készülék folytatja a programot. Amennyiben az áramkimaradás öt percnél hosszabb, a program törlődik, és a készülék visszaáll alap állapotba. Ilyenkor várd meg, amíg a kancsóban levő folyadék lehűl, és indítsd újra a programot.

Főzés közbeni alapanyag, fűszer vagy víz hozzáadás – „Elfelejtettem valamit funkció”
Amennyiben már fut a program, de eszedbe jut, hogy kifelejtettél valamilyen alapanyagot, vagy esetleg fűszert adnál az ételhez, italhoz, egyszerűen emeld fel a gépfejet a kancsóról, és változtass az összetételen. Ezt követően helyezd vissza a gépfejet a kancsóra, ha a program megszakításának kezdetétől nem telt el öt percnél több, a program folytatódni fog. Vigyázz, a távozó gőz sérülést okozhat!

 

 

 

 NÉZD MEG A SILVER DIGITALT MŰKÖDÉS KÖZBEN!

 

Tejhelyettesítő ital, krémleves, juiceok, kásák? Nézd meg mit tudsz készíteni a Vegital Silver Digital növényi italkészítővel!


További videó receptekért keresd fel Youtube csatornánkat!