Leírás és Paraméterek
Egy nagy, 32 cm-es családi pizza elkészítéséhez elegendő paleos lisztkeverék, olasz ízekkel fűszerezve. Lágyan omlós, nem túl tömör tészta, amelyet az összeállítása után nem szükséges elősütni, azonnal rákerülhetnek az általunk leginkább kedvelt feltétek és mehet a forró sütőbe.
Válogatott, prémium alapanyagokból készült keverék, amelyek ízükben harmonizálnak egymással, így egy fehér tésztás, kellemesen semleges ízű pizzaalap állítható össze belőle.
Alacsony szénhidráttartalma és kiemelkedő rost tartalma miatt diétázók, fogyókúrázók is bátran fogyaszthatják, ha büntetlen kenyérfogyasztásra vágynak, magas rosttartalma miatt az emésztésre is jótékony hatással lehet.
Nem tartalmaz szóját, tejet, gabonát és cukrot.A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna helyett gluténmentes sütőport használunk.
Tápanyagtartalom 100 g lisztkeverékben
Energia kJ |
1264 |
Energia kcal |
305,3 |
zsír |
5g |
amelyből telített zsírsavak |
3,3g |
szénhidrát |
53,6g |
amelyből cukrok |
0g |
fehérje |
10,2g |
só |
1,7g |
rost |
15,9g |
Csak természetesen előforduló cukrokat és rostokat tartalmaz.
Saját, garantáltan gluténmentes műhelyünkben csomagolva.
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Súly: 180 g
Összetevők: tápióka keményítő, szezámliszt, bambuszrost, útifűmaghéj, gm. sütőpor, himalaya só.
Allergén anyag lásd. vastagon szedve.
Elkészítés: 2 db M-es tojáshoz (kb. 110 g) adj 40 ml hideg vizet és 3 ek. olvadt zsiradékot. Keverd el a pizza liszttel, majd hagyd sűrűsödni 10 percig. Lisztezett szilikon lapon nyújtsd kb. 4 mm vastagra, tedd tepsibe, kend meg pizzakrémmel, rakd rá a feltéteket, majd 220 fokon süsd kb. 20 percig. A tésztát nem kell elősütni. Tojás nélkül: a lisztet keverd el 140 ml hideg vízzel és 5 ek. olvadt zsiradékkal. Elkészítés, mint fent.