A vegital.hu (tejmentes) sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Villámakció

 
Villámakció!
 
15% kedvezmény a Rainbow  Grey  és  Capuccino  növényi italkészítő készülékekre!
 
 
 
 
 
Egy plusz nap az évben, egy plusz ok az akcióra! 
 

Egy nap, ami csak négy évente ismétlődik. Egy egyedülálló nap, amikor különlegetes ajánlatok várnak! Villámakciónk keretén belül 15% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Vegital Rainbow Grey és Capuccino 1,8 literes, családi növényi italkészítőt! Ez 10.950 Ft megtakarítást jelent! 

Ha még tanakodsz, hogy megvedd-e a készüléket, akkor most eljött az idő! Csapj le csak egynapig tartó KEDVEZMÉNYÜNKRE!

Csak február 29-én, szökőnapon!

ne maradj le VILLÁMakciónkról!

Az akcióban résztvevő készülékek:
 

Rainbow Grey
1,8 literes növényi italkészítő

Akciós ár CSAK február 29-én:
72.990 Ft helyett

62.040 Ft


2 év garanciával!

 

 

Rainbow Capuccino
1,8 literes növényi italkészítő

Akciós ár CSAK február 29-én:
72.990 Ft helyett

62.040 Ft


2 év garanciával!

 

 

Az 1,8 literes Rainbow termékcsalád a Vegital legnagyobb űrtartalmú és a legtöbb funkciót ismerő csodamasinája. A készüléket mindenkinek ajánljuk (leginkább 3-6 fős családoknak), akik valamiért nem tudnak, vagy nem akarnak tejet inni, de azt szeretnék valamilyen alternatívával pótolni. A készülék multifunkcionális, így nemcsak növényi tejhelyettesítőket, hanem mindenféle egészséges italt és ételt is tudsz vele készíteni, csupán egyetlen gombnyomással. 

A tejhelyettesítők készítése a „kisujjában” van, már csak azon kell törnöd a fejed, hogy milyen alapanyagból szeretnéd elkészíteni a vágyott tejpótlót, tejszínhelyettesítőt, levest, kását, juice-t.


Az akció részletei:

2024. február 29-én egész nap 15% kedvezménnyel vásárolható meg a Vegital Rainbow Grey és Capuccino növényi italkészítő készülék. Az akcióban résztvevő készülékekre kuponkódot és más kedvezményt nem lehet felhasználni, az akciók nem összevonhatóak.

Az oldal tetejére