A vegital.hu (tejmentes) sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

2.800 Ft (2.205 Ft + ÁFA)

Natúr joghurt baktérium kultúra, tasakos 12 adag

Fermentáló készülékünkkel könnyedén készíthetsz gyümölcsös, müzlis és ivó joghurtot is. Ebben segít a Yobiotik Mild joghurt, amely tasakos kiszerelésben érhető el webáruházunkban.

Bulgár típusú, enyhén savanykás, kellemes, erőteljes joghurtos íz és illat, közepes keménységű állag, tökéletes textúra.

Jótékony baktériumokban gazdag, nagyon egészséges.

Enyhe utósavanyodás jellemző rá, ezért hosszan megőrzi kitűnő ízeit és állagát.

Prebiotikumokkal egészítettük ki, mert ezek a rostok egyaránt támogatják a bélrendszer működését és segítik a joghurt baktériumait végig utazni a gyomor-epesav-vékonybél akadálypályán.

Belföldi szállítás esetén a kultúrák épek maradnak.

Minden baktérium kultúra mélyhűtőben tárolandó!

Elérhetőség: Raktáron
2.800 Ft (2.205 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Bifido baktériummal és prebiotikus rostokkal. Jótékony baktériumokban gazdag, probiotikus joghurt házi készítéséhez.
Nem tartalmaz glutént, semmilyen tejszármazékot, így laktózt sem. Egyéb allergén összetevőktől is mentes.

Összetevők:

- Streptococcus termophilus
- Lactobacillus delbrueckii subs. bulgaricus
- Bifidobacterium lactis (probiotikum)
- inulin (prebiotikus növényi rost)
a baktériumok hordozóanyagai:
- maltodextrin,
- szacharoz

Adagolása:

1 tasak 1 liter tejhez elegendő

YoBiotic kutúra tárolása:

+4°C-on belül (a hűtőszekrény alsó, hidegebb polcain, vagy mélyhűtőben)

Joghurt elkészítése Vegital Fermentáló géppel:

A tasak tartalmát alaposan keverd el 1 liter 56 °C-ra melegített tejben. Az így bekultúrázott tejet tartsd 3,5 órán keresztül 46 °C-on (legegyszerűbb, ha termoszba teszed, vagy egyszerűen dunsztolod). 3,5 óra után, tedd hűtőszekrénybe, még legalább 6 óra hosszára, hogy a végső állag kialakuljon, az ízek kikerekedjenek.

Az így készített joghurt 2-3 hétig eláll hűtőszekrényben.

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
2023. 07. 22. -
Igazolt vásárlás
Amióta a fermentálót megvettük folyamatosan tesztelem, ezzel a kultúrával pedig nagyon jó joghurtot sikerült készítenem.
2023. 03. 03. -
Igazolt vásárlás
Nagyon finom joghurtot készítettem vele.
Az oldal tetejére