A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Termékek Menü

Mandula 500 g

Ár:
3.190 Ft (2.512 Ft + ÁFA)

A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk.

Állítólag, ha naponta elfogyasztunk négyet-ötöt belőle, elkerülünk számos betegséget.

Tartalmaz kalcium foszfátot, ami jótékony hatással van az emésztésre, a csontok fejlődésére, valamint a fogakra. Összetevő része a vérsejteknek, valamint megelőzi az izomgörcsöt. Kálium foszfát összetevője az idegekre és az agy munkájára is hat, mondhatjuk, hogy az agy tápláléka.

Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 6.380,00 Ft/kg

Leírás és Paraméterek

A mandula kitűnő segítséget nyújt idegesség, szorongás, stresszes állapot, ingerlékenység, depresszió, érzelmi válság, türelmetlenség, szellemi fáradtság, teljes kimerültség idején. A benne található magnézium foszfát a csont, a fogak, az agy idegek és izomzat táplálója. Jól hat a krónikus fájdalomra, fogfájásra.Szabályozza a koleszterin szintet, antioxidáns, csonterősítő és szabályozza a szív munkáját.

Jótékony, egészségvédő hatása mellett nagyon finom is.

Tápérték 100 g termékben:
Energia: 2333 kJ / 564 kcal
Zsír:49,4 g
- melyből telített zsírsav: 3,7 g
Szénhidrát: 6,8 g
- ebből cukor:3,9 g
Fehérje: 21,2 g
Só: <0,01 g

500 g mandulából kb. 8 l mandulaital készíthető.

MANDULAITAL

  • 100 g blansírozott mandula
  • 64 g kókuszreszelék
  • 20 ml Olajessimo
  • 10 g kollagén peptid elhagyható
  • 20 g eritrit
  • 1 g himalája só
  • víz a maximum jelzésig

ELKÉSZÍTÉS

  1. Az összes hozzávalót gép tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  2. Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk", "five grain"
  3. A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
  4. A szűrleményből készülhet ízletes desszert, sütemény, de akár kiszárítva mandulaliszt is.
  5. A mandula ital elkészíthető héjas (barna) mandulából is , ebben az esetben több rost marad a "tejben", ugyanakkor a színe szürkés-fehérré változik.

A natúr mandulaital színe és íze nagyon közel áll a normál tejéhez, így a tej pótlására (főzésre, sütésre is) kiválóan alkalmas. Ha nem húzzuk le a barna héját, magasabb rost tartalmú, kicsit rózsaszínes italt kapunk. Mindkettő nagyon finom!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!