A vegital.hu (tejmentes) sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

99.990 Ft (78.732 Ft + ÁFA)
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Háztartási konzerváló készülék (23 L) - Fisher&Wolf

FISHER&WOLF 23 LITERES HÁZTARTÁSI KONZERVÁLÓ KÉSZÜLÉK
Egyszerű és biztonságos módja a konzervek otthoni készítésének adalékanyagok nélkül.

A konzervál szó jelentése a megőriz, megóv, tartósít. Mit is jelent ez tulajdonképpen? 
Az ételek romlását mikroorganizmusok (baktériumok, gombák) és saját enzimjeik okozzák. Ha a tartósítani kívánt élelmiszereket megfelelő ideig, kellően magas hőmérsékleten kezeljük, akkor ezek a mikroorganizmusok elpusztulnak, az enzimek pedig inaktiválódnak, az így készült konzervek romlás nélkül, szobahőmérsékleten is hosszú ideig eltarthatóak. 
Az alacsony savtartalmú élelmiszerek - húsok, zöldségek, és néhány gyümölcs is – kizárólag 121 °C fok felett konzerválhatóak biztonságosan. Erre otthoni körülmények között egyetlen megoldás a magasnyomású konzerváló készülék használata. 

Elérhetőség: Raktáron
99.990 Ft (78.732 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

A háztartási konzerváló készülék kizárólag háztartási felhasználásra alkalmas. A készülék közvetlen főzésre szolgáló főzőedényként nem használható, kizárólag üvegekben történő tartósításra.

A magyar Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) Élelmiszerbiztonsági Kockázatértékelési Igazgatóságának állásfoglalása szerint: Biztonságos készétel konzerveket befőző automatában nem lehet készíteni. Házi körülmények között, - befőző automatában - csak magas savtartalmú élelmiszerekből lehet biztonságos befőttet készíteni. Ilyenek a gyümölcsök, savanyúságok, amelyek pH-ja  4 alatt van. Az egyéb, alacsony savtartalmú élelmiszerek tartósításához viszont nyomáson, 120 °C körüli hőmérsékleten végzett hőkezelés és azt követően pontosan szabályozott hűtés szükséges, amit csak speciálisan erre a célra gyártott nagy nyomáson működő sterilező berendezésben lehet biztosítani.

A készülék részei:
1. biztonsági szelep 
2. másodlagos biztonsági szelep 
3. fedél fogantyú 
4. edény fogantyú 
5. edény /tartály/ 
6. fedélzár biztonsági nyomás retesszel 
7. nyomásszabályozó 
8. lélegzőcső 
9. nyomásmérő 
10. fedél 
11. biztonsági ablak 
12. sor elválasztó tálca 
13. tömítőgyűrű 
14. védő kupak 
15. indukciós felület
 

A készülék használható az alábbi tűzhely típusokon:

  • gázzal, nyílt lánggal működő tűzhely,
  • elektromos tűzhely
  • indukciós tűzhely

A konzerváláshoz szükséges eszközök: 

  • jól záródó, hőtűrő konzerves üvegek, megfelelő csavaros tetővel.
  • üvegkiszedő fogó
  • egy pár edényfogó kesztyű

Űrtartalom: 23 l

A konzerválókészülék méretei: 
Szélessége fogantyúval együtt: 49 cm
Magassága tetővel együtt:  38 cm

További receptek, információk elérhetők a 

  • A canner.hu weboldalunkon
  • Facebookon a "Biztonságos házi konzerválás" oldalon, illetve ugyancsak a 
  • Facebookon  a "Konzerválj biztonságosan velünk!" elnevezésű zárt csoportunkban, ahova egyaránt szeretettel várjuk azokat, akik még vásárlási döntés előtt állnak.
  • A Vegital ügyfélszolgálata örömmel áll minden érdeklődő, vásárló rendelkezésére a 06 70/777-9220-as számon.

Használati útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére