Leírás és Paraméterek
Az újabb táplálkozási irányzatok koffein- és theobromin mentessége miatt előnyben részesítik a kakaóporral szemben.
Zsírtartalma alacsonyabb, szénhidrát-, B- és A-vitamin, valamint kalciumtartalma magasabb a kakaóporénál.
Előnye, hogy koffein-, teobromin- , valamint glutén- és laktózmentes, nem tartalmaz koleszterint és nátrium-szegény.
Használható kakaópor helyett vagy kakaóporral fele-fele arányban keverve. Édes íze miatt egyáltalán nem vagy csak kevéssé szükséges édesíteni.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: |
1529 kJ / 355 kcal |
Zsír: |
4 g |
- amelyből telített zsírsavak: |
1 g |
Szénhidrát: |
84,26 g |
- amelyből cukor: |
38,14 g |
Fehérje: |
4,87 g |
Só: |
0,017 g |
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Származási ország: Spanyolország.
Gluténmentes |