A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
1.050 Ft (827 Ft + ÁFA)

Éden Prémium Kölestészta csökkentett szénhidráttartalmú orsó, 200 g

Köleslisztből készült gluténmentes, csökkentett szénhidráttartalmú*, orsó száraztészta.

*30 %-kal csökkentett szénhidráttartalom a gluténmentes tésztákhoz képest.

Az Éden Prémium kölestészta kiváló minőségű recept alapján készül.Kellemes sárga színét a leheletnyi kurkumának köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A tésztához nem használtak tojást és szóját sem.

A köles könnyen emészthető, tápértéke mégis magas. Beltartalmi értékei miatt érdemes lehet az étrendbe iktatni. A köles természetéből eredően gluténmentes, és általában jelentős mennyiségű esszenciális aminosavat tartalmaz.

Az útifű maghéj jó rostforrás lehet a mindennapokban. Magas rosttartalmú élelmiszerek fogyasztásával jót tehetünk emésztésünknek, lassíthatjuk a szénhidrátok felszívódását.

Gluténmentes termékeket előállító üzemben készült.

Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.

Egységár: 5.249,99 Ft/kg
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
1.050 Ft (827 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Összetevők: kölesliszt (51%), bambuszrost liszt, ivóvíz, sárga batátaliszt, útifű maghéj liszt

Átlagos tápérték 100 g termékben:

Energia: 1136 kJ / 272 kcal
Zsír:
-amelyből telített zsírsavak:
1,7 g
0,3 g
Szénhidrát:
-amelyből cukrok:
40 g
1,3 g
Rost: 36
Fehérje: 6,0 g
Só: 0,05 g

Elkészítési javaslat: Forrásban lévő vízben, alacsony hőfokon 3-5 percig főzzük, ha kész leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk. Jó étvágyat!

Tárolás: Száraz, hűvös és napfénytől védett helyen tárolandó!

Származási hely: Magyarország

Nettó tömeg: 200g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére