|
||
A leggyakoribb erjedések az alkoholos, tejsavas, ecetes, vajsavas és az acetonos. Erjedéssel állíthatunk elő tejfölt, kefirt, joghurtot, savanyúságot, vagy például bort, sört. A fermentáció során keletkezett végtermék tehát ehető, sőt, kimondottan tápláló, és rendkívül egészséges is, hiszen jótékony hatással van a bélműködésre, a tápanyagok felszívódására! Az pre és probiotikumokat nagy számban tartalmazó fermentált ételek kiemelt szerepet játszanak emésztőrendszerünk egészségének fenntartásában, illetve regenerációjában. Rendszeres fogyasztásukkal elérhető
|
||
VEGITAL FERMENTÁLÓIT? A Vegital fermentáló gépe azért számít különlegesnek a hazai piacon, mert segítségével az – ugyancsak a Vegital növényi italkészítő gépeivel elkészített tejszín-helyettesítők felhasználásával – készíthetünk akár állati eredű, vagy növényi „tejfölt”, „kefirt”, „joghurtot”, amelyeket a munkafolyamat végén még le is hűt a gép! Külön program gondoskodik a híres, tradicionális
Webshopunkban elérhetők a szükséges fermentáló baktérium,-és gomba kultúrák is. A „Vegital, ahogy mi szeretjük” elnevezésű zárt Facebook csoportunkban pedig folyamatosan osztunk meg receptúrákat, segítünk egymásnak, így a növényi italkészítő gépeink és fermentáló készülékek tulajdonosai nem maradnak egyedül a készülék használatakor felmerülő kérdéseikkel. A készülékek megvásárlását megelőzően és azt követően is, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésére az érdeklődőknek akár telefonon, akár email útján, illetve Facebook elérhetőségeinken keresztül is.
|
TE IS SZERETNÉL ILYEN FINOM ERJESZTETT ÉTELEKET, ITALOKAT KÉSZÍTENI?
Válaszd ki, melyik szín illik konyhádhoz? |