Borsó fehérje granulátum 100 g
890 Ft (701 Ft + ÁFA)
Menny.:

Borsó fehérje granulátum 100 g

Átlagos értékelés: (1)
Cikkszám: EDN040
Egységár: 8.900,03 Ft/kg
Elérhetőség: Raktáron
Kiváló, hús helyettesítésére szolgáló fehérjedús, növényi alapú alternatíva. Gluténmentes, vegán termék.
890 Ft (701 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás

A texturált borsófehérje granulátum forradalmasítja a növényi táplálkozásról eddig alkotott képet.
Végre egy szuper növényi alternatíva a darált hús helyettesítésére adalékanyagok nélkül. A granulátum tömegének háromszoros mennyiségű folyadékot vesz fel és felhasználásának szinte csupán a képzelet szab határt. Semleges alapíze révén kiválóan fűszerezhető, a pácolás során remekül felveszi az ízeket. Magas fehérjetartalma révén hozzájárulhat a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozáshoz. Sokoldalúságának köszönhetően ezentúl bármilyen hús alapú fogást "növényiesíthetünk". 
Felhasználási terület:
Darált hús helyettesítésére alkalmas.
Elkészítési javaslat:
300 g forró vízben keverjünk el 2-3 g himalája sót és 1 evőkanál sómentes ételízesítőt, majd öntsük rá 100 g borsófehérje granulátumra, fedjük le és hagyjuk állni 5 percig. Keverjük az ételbe utolsó lépésként és csak melegítsük össze pár perc alatt, ne főzzük tovább. 
Összetevők: 100% texturált borsófehérje
Származási hely: Norvégia
Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energia 1545 kJ
367 kcal
Zsír 5 g
– amelyből telített zsírsav 0,9 g
Szénhidrát 17 g
– amelyből cukor 3,5 g
Rost 16 g
Fehérje 55 g
0,03 g
 

Leírás és Paraméterek

A texturált borsófehérje granulátum forradalmasítja a növényi táplálkozásról eddig alkotott képet.
Végre egy szuper növényi alternatíva a darált hús helyettesítésére adalékanyagok nélkül. A granulátum tömegének háromszoros mennyiségű folyadékot vesz fel és felhasználásának szinte csupán a képzelet szab határt. Semleges alapíze révén kiválóan fűszerezhető, a pácolás során remekül felveszi az ízeket. Magas fehérjetartalma révén hozzájárulhat a kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozáshoz. Sokoldalúságának köszönhetően ezentúl bármilyen hús alapú fogást "növényiesíthetünk". 
Felhasználási terület:
Darált hús helyettesítésére alkalmas.
Elkészítési javaslat:
300 g forró vízben keverjünk el 2-3 g himalája sót és 1 evőkanál sómentes ételízesítőt, majd öntsük rá 100 g borsófehérje granulátumra, fedjük le és hagyjuk állni 5 percig. Keverjük az ételbe utolsó lépésként és csak melegítsük össze pár perc alatt, ne főzzük tovább. 
Összetevők: 100% texturált borsófehérje
Származási hely: Norvégia
Allergén információ: A termék dióféléket is feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben:
Energia 1545 kJ
367 kcal
Zsír 5 g
– amelyből telített zsírsav 0,9 g
Szénhidrát 17 g
– amelyből cukor 3,5 g
Rost 16 g
Fehérje 55 g
0,03 g
 

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 02. 26. Igazolt vásárlás
A borsófehérje már a háztartásunk alapjaihoz tartozik. Kevés húst fogyasztunk és a bolti darált húshoz képest ez ezerszer jobb. Kevésbé terheli meg a gyomrunkat és nem mócsingos, ahogy a darált hús sokszor az volt.