A vegital.hu (tejmentes) sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

2.190 Ft
1.533 Ft (1.207 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 657 Ft 30%

DIY kimchi és zöldség erjesztő baktérium kultúra, 10 db tasak

DIY kimchi és zöldség erjesztő kultúra, 10 db tasak

Eredeti kimchiből származó (pácolt káposzta) baktérium kultúrák.

A kimchi Korea nemzeti étele, jellemzően kínai kelből, retekből, sárgarépából, gyömbérből, chilipaprikából készítik, sok hagyma, fokhagyma és fűszerek felhasználásával. Ez az étel Koreában olyan, mint nálunk a lecsó: ahány ház, annyiféleképpen készítik. A lényeg, hogy rendkívül egészséges és nagyon finom, az illata pedig eléggé jellegzetes és erőteljes.

Belföldi szállítás esetén a kultúrák épek maradnak.

Minden baktérium kultúra mélyhűtőben tárolandó!

Egységár: 153,30 Ft/tasak
Elérhetőség: Raktáron
2.190 Ft
1.533 Ft (1.207 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 657 Ft 30%
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Kimchi recept

Hozzávalók:
  • Körülbelül 10-12 csíkokra szeletelt kínai kel levél

  • 2 közepes, nagy lyukú reszelőn lereszelt sárgarépa

  • 1 csokor, vékony csíkokra vágott hónapos retek, vagy annak megfelelő mennyiségű jégcsap retek

  • 1 közepes lila hagyma, ugyancsak vékonyan felszeletelve

  • 4-5 db apróra felkockázott fokhagyma

  • 2 cm reszelt gyömbér

  • 1/2 ek só

  • 1 ek méz, de bármilyen cukor megfelelő, ami táplálékul szolgál az erjesztő baktériumok számára

  • 1 tasak Kimchi erjesztő kultúra

  • Jól megbolondítja a kimchinket 1 kis szárított chilipaprika szétmorzsolva, de használhatunk Kimchi fűszerkeveréket is

Elkészítés:

​​1. Az összes hozzávalót előkészítjük, beletesszük a tartályba és jól megsózzuk, összekeverjük.

2. Egy egész tasaknyi kimchi kultúrát elkeverünk egy jó nagy pohár vízben és ráöntjük úgy, hogy ellepje a zöldségeket. Fontos, hogy minden kis darabka benne legyen a folyadékban.
 
3. A tartály tetejére csak lazán tesszük rá a műanyag tetőt, és ráhelyezzük a gép fedelét is. Áram alá helyezzük a készüléket, és kiválasztjuk a Kimchi programot, valamint benyomhatjuk a Cooling gombot is.
 
4. Amikor elkészült a kimchink, jól lehűtjük, és már fogyaszthatjuk is.
 
A Kimchi programmal bármilyen zöldségből, gyümölcsből egyéni receptúra szerint összeállított erjesztett italok, ételek, savanyúságok készíthetők.
 

Összetevők: Lactobacillus plantarum, Lactobacillus

Eredeti törzs: pácolt káposzta fermentációs baktériumok

Gyártói szabvány: Q / TZCXG 0001

Gyártói egészségügyi engedély száma: SC13111121013377

Fontos! A kultúrát magas hőmérsékletnek kitenni nem szabad, mert a baktériumok elpusztulnak!

Mélyhűtőben tárolja!

Csomagolás: 10 db fóliázott alumínium tasak, hasonló gyűjtő tasakban
Súly: 10 g (1g/tasak)

Javasolt erjesztési idő: 28-32 óra, adagolás: 1 kg/tasak

Forgalmazó: Malompark Kft. 8000 Székesfehérvár, Bem u 40.

Származási hely: Kína

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
2023. 03. 26. -
Igazolt vásárlás
2023. 03. 25. -
Igazolt vásárlás
2022. 05. 31. -
Igazolt vásárlás
Tökéletesen működött kimcsi készítéséhez.

Válassz kedvezményes csomagajánlataink közül!

Az oldal tetejére