Leírás és Paraméterek
Az egészségvédő táplálkozás és a légzőszervi, illetve ételallergiák összefüggései sok érdekességet és újdonságot tartogathatnak az olvasók számára, amelyeket számtalan konkrét tanács egészít ki.A kötet az egészségtudatos táplálkozás és életvitel, valamint a reformszemlélet oldaláról közelíti a témákat, néven nevezve az okokat, egyben felvonultatva az újabb szakirodalmi adatokat.
Tóth Gábor – Bio Gabi: Kiút az allergiából című könyve azt az igényt igyekszik kielégíteni, amely az egyénre szabott táplálkozásra, a természetes gyógymódokra és a lelki egyensúlyra is hangsúlyt helyez.
Néhány téma a Tóth Gábor: Kiút az allergiából könyvből:
- hogyan működik az immunrendszer, mik a védelem első vonalai
- az allergia és az intolerancia fogalma
- a betegség kiváltói: az allergének,
- a gének,
- az allergia tünetei gyermek- és felnőttkorban,
- légzőszervi allergiák, az allergiás nátha, a könnybe lábadt szem, atkák, gombák, asztma…,
- bőr allergiás tünetei, allergia érintésre, fullánkok…,
- táplálkozás és az allergia, ételintoleranciák, tehéntej, csecsemőkori reflux és a tejallergia, tojás…,
- keresztallergiák
- táplálékintoleranciák, a hisztamin, ízületek, migrén, hiperaktivitás
- gluténérzékenység (cöliákia), laktózérzékenység, fruktózintolerancia, galaktózintolerancia, zöldség-, gyümölcs- és fűszerallergiák, élelmiszer-adalékanyagok
- életmód és allergia, mit tegyünk, mit ne tegyünk
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.