Leírás
Kiváló minőségű mandulából készült krém.
Egészséges és ízletes kiegészítője vagy szerves része lehet a reggelinek, tízórainak, főételeknek, sütiknek, szószoknak, mártogatósoknak és édességeknek. Adhatunk hozzá különféle fűszereket, például fahéjat és mártogathatunk bele almát vagy zellerszárat. Kalóriatartalma magas a benne található rostoknak, fehérjének köszönhetően, de éppen emiatt nem kell sokat enni belőle, hogy kellemes teltségérzetet érezzünk.
A mandula beltartalmilag hasonló a földimogyoróhoz, nagyjából ugyanannyi szénhidrátot, fehérjét és egészséges zsírokat tartalmaz. Gazdag E-és B-vitaminokban, kalciumban, magnéziumban káliumban, rézben, vasban és foszforban.
Több évszázados tapasztalat mutatja, már napi kis mennyiség elfogyasztása is erősen támogatja számos betegség megelőzését:
E-vitamin tartalma segíti az egészséges sejt fejlődést valamint a szív-és érrendszer működését
A kalcium-kálium-magnézium hármasnak valamint a telítetlen zsírsavaknak köszönhetően jó hatással van a vérnyomásra , valamint a koleszterinszintre
Szintén kalcium, valamint magnézium és foszfortartalmának köszönhetően remek csonterősítő
Támogatja az egészséges agyműködést, emlékezőképességet, az idegrendszer egészséges működését, jól jön szorongásos, stresszes időszak esetén
Lúgosító, méregtelenítő, emésztéssegítő hatású
Segíti a vérképzést valamint a vér és idegrendszer egészséges oxigénszállítását
Támogatja a tüdő és a légzőrendszer munkáját, enyhíti a különböző légzőszervi megbetegedések tüneteit
A mandulában lévő olaj különválhat a krémtől, ami egy természetes folyamat. Fogyasztás előtt felkeverendő.
Tárolás: száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtőben tárolandó.
Földimogyorót, mogyoróféléket és szezámot feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia 2428 kJ/ 588 kcal,
- Zsír 49 g (ebből telített zsírsavak 1,8 g),
- Szénhidrát 25,2 g (ebből cukrok 5,8 g)
- Rost 17,7 g
- Fehérje 20,3 g,
- Só 0,9 g
Nettó tömeg: 170 g
Leírás és Paraméterek
Kiváló minőségű mandulából készült krém.
Egészséges és ízletes kiegészítője vagy szerves része lehet a reggelinek, tízórainak, főételeknek, sütiknek, szószoknak, mártogatósoknak és édességeknek. Adhatunk hozzá különféle fűszereket, például fahéjat és mártogathatunk bele almát vagy zellerszárat. Kalóriatartalma magas a benne található rostoknak, fehérjének köszönhetően, de éppen emiatt nem kell sokat enni belőle, hogy kellemes teltségérzetet érezzünk.
A mandula beltartalmilag hasonló a földimogyoróhoz, nagyjából ugyanannyi szénhidrátot, fehérjét és egészséges zsírokat tartalmaz. Gazdag E-és B-vitaminokban, kalciumban, magnéziumban káliumban, rézben, vasban és foszforban.
Több évszázados tapasztalat mutatja, már napi kis mennyiség elfogyasztása is erősen támogatja számos betegség megelőzését:
E-vitamin tartalma segíti az egészséges sejt fejlődést valamint a szív-és érrendszer működését
A kalcium-kálium-magnézium hármasnak valamint a telítetlen zsírsavaknak köszönhetően jó hatással van a vérnyomásra , valamint a koleszterinszintre
Szintén kalcium, valamint magnézium és foszfortartalmának köszönhetően remek csonterősítő
Támogatja az egészséges agyműködést, emlékezőképességet, az idegrendszer egészséges működését, jól jön szorongásos, stresszes időszak esetén
Lúgosító, méregtelenítő, emésztéssegítő hatású
Segíti a vérképzést valamint a vér és idegrendszer egészséges oxigénszállítását
Támogatja a tüdő és a légzőrendszer munkáját, enyhíti a különböző légzőszervi megbetegedések tüneteit
A mandulában lévő olaj különválhat a krémtől, ami egy természetes folyamat. Fogyasztás előtt felkeverendő.
Tárolás: száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtőben tárolandó.
Földimogyorót, mogyoróféléket és szezámot feldolgozó üzemben készült.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
- Energia 2428 kJ/ 588 kcal,
- Zsír 49 g (ebből telített zsírsavak 1,8 g),
- Szénhidrát 25,2 g (ebből cukrok 5,8 g)
- Rost 17,7 g
- Fehérje 20,3 g,
- Só 0,9 g
Nettó tömeg: 170 g