A vegital.hu (tejmentes) sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

11.200 Ft
10.080 Ft (7.937 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.120 Ft 10%

Resveratrol Star, 60 db

A kék szőlő magja és héja a szervezet számára fontos resveratrolt tartalmaz, amely segíti a szív és erek egészségét.

Javasolt adagolás
1 kapszula 2× naponta.

Összetétel:
Összetevők 2 kapszulában: Resveratrol (Vitis vinifera magból) 200 mg; szójabab olaj, Q10 koenzim 30 mg; szójalecitin; fényesítőanyag: méhviasz; csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid. Zselatin kapszula (színezék: karamella, titánium-dioxid).
Megjegyzés a kivonatokat tartalmazó termékekhez: A hatóanyagok mennyiségében való gyorsabb tájékozódás érdekében a kivonatok tényleges (eredeti) mennyiségét adjuk meg.

21g/kapszula

Egységár: 168,00 Ft/db
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
11.200 Ft
10.080 Ft (7.937 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 1.120 Ft 10%
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A resveratrol legnagyobb mennyiségben a kék szőlő, fekete ribizli, áfonya, szeder héjában és magjában, a grapefruit héjban, a vörösborban, valamint a földimogyoróban fordul elő. A jelenlegi kutatások azt mutatják, hogy resveratrol hasonló mennyiségben a fehérborban is jelen van, de csak az északi területeken termesztett szőlőből készült borban.

A kutatások azt is kimutatták, hogy a resveratrolt más növények is nagyobb mértékben termelik, amikor stressz éri őket, főleg ha a túlélés és saját védelmük a tét. Ami a kékszőlőt illeti, megállapították, hogy az éretlen szőlőszemek több resveratrolt tartalmaznak; de a francia borok tipikus jellemzője, hogy a szőlőt hagyják túlérni, ez pedig érzékenyebbé teszi a Botrytis cinerea penészre (mely nemes penésznek számít), ez pedig behatol a szőlőbe. A növény resveratrol termeléssel védekezik, mely aztán bekerül a borba. A borszőlő - Vitis vinifera Elő- és Közép-Ázsiából származik, és már az ősidők óta ismert növény. Számos vitamint, glükózt, nyomelemeket és ásványi anyagokat tartalmaz. A szőlőből többféle hasznos élelmiszeripari terméket készítenek: italokat, mazsolát, ecetet, de ugyanúgy feldolgozható a szőlőmag is, amely természetes antioxidánsokat tartalmaz, melyek védik a sejteket a szabadgyökök által okozott károsodástól. A kék szőlő magja és héja a szervezet számára fontos resveratrolt tartalmaz, amely támogatja a szív és erek egészségét.
 

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére