A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
11.200 Ft
10.080 Ft (7.937 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 10.080 Ft

Resveratrol Star, 60 db

A kék szőlő magja és héja a szervezet számára fontos resveratrolt tartalmaz, amely segíti a szív és erek egészségét.

Javasolt adagolás
1 kapszula 2× naponta.

Összetétel:
Összetevők 2 kapszulában: Resveratrol (Vitis vinifera magból) 200 mg; szójabab olaj, Q10 koenzim 30 mg; szójalecitin; fényesítőanyag: méhviasz; csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid. Zselatin kapszula (színezék: karamella, titánium-dioxid).
Megjegyzés a kivonatokat tartalmazó termékekhez: A hatóanyagok mennyiségében való gyorsabb tájékozódás érdekében a kivonatok tényleges (eredeti) mennyiségét adjuk meg.

21g/kapszula

Egységár: 168,00 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
11.200 Ft
10.080 Ft (7.937 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 10%
Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára: 10.080 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A resveratrol legnagyobb mennyiségben a kék szőlő, fekete ribizli, áfonya, szeder héjában és magjában, a grapefruit héjban, a vörösborban, valamint a földimogyoróban fordul elő. A jelenlegi kutatások azt mutatják, hogy resveratrol hasonló mennyiségben a fehérborban is jelen van, de csak az északi területeken termesztett szőlőből készült borban.

A kutatások azt is kimutatták, hogy a resveratrolt más növények is nagyobb mértékben termelik, amikor stressz éri őket, főleg ha a túlélés és saját védelmük a tét. Ami a kékszőlőt illeti, megállapították, hogy az éretlen szőlőszemek több resveratrolt tartalmaznak; de a francia borok tipikus jellemzője, hogy a szőlőt hagyják túlérni, ez pedig érzékenyebbé teszi a Botrytis cinerea penészre (mely nemes penésznek számít), ez pedig behatol a szőlőbe. A növény resveratrol termeléssel védekezik, mely aztán bekerül a borba. A borszőlő - Vitis vinifera Elő- és Közép-Ázsiából származik, és már az ősidők óta ismert növény. Számos vitamint, glükózt, nyomelemeket és ásványi anyagokat tartalmaz. A szőlőből többféle hasznos élelmiszeripari terméket készítenek: italokat, mazsolát, ecetet, de ugyanúgy feldolgozható a szőlőmag is, amely természetes antioxidánsokat tartalmaz, melyek védik a sejteket a szabadgyökök által okozott károsodástól. A kék szőlő magja és héja a szervezet számára fontos resveratrolt tartalmaz, amely támogatja a szív és erek egészségét.
 

FENTI MEGÁLLAPÍTÁSOK NEM AZ ORSZÁGOS GYÓGYSZERÉSZETI INTÉZET SZAKVÉLEMÉNYE. A TERMÉKEK NEM SZOLGÁLNAK BETEGSÉGEK KEZELÉSÉRE ÉS GYÓGYÍTÁSÁRA.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére