A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Sumba blog

Papaya ital- alapanyagok beszerzése

Ebben a bejegyzésben Ildikó elmeséli, hogy milyen feladatokat kell megoldania egy-egy alapanyag beszerzésénél és ami nekünk természetes, az Sumbán már nem ilyen kézenfekvő. 

Nők Lapja cikk-Újrakezdett élet

A Nők Lapja magazin írt egy cikket Ildikóék új életéről és a Sumbai tapasztalataikról. 

Desszert a trópusokon

Egy finom pohárdesszert készült a sumbai Vegital bárban. Ennek az elkészítését olvashatjátok ebben a bejegyzésben. 

Papaya lekvár

Ildikóék 5 hete élnek Sumbán. Igyekeznek közös hangot találni az ott élőkkel, illetve egy finom lekvár is készült papayából. 

Második bejegyzés- mécsesdió ital

Ebben a bejegyzésben megismerhetitek Ildikó segítőjét Ethát és megtudhatjátok, miért nehéz beszerezni a kesudiót Sumbán. 

Első tejhelyettesítők Sumba szigetén

Ebben a bejegyzésben Ildikó első bejelentkezését olvashatjátok Indonézia kis szigetéről, Sumba-ról. 
Az oldal tetejére