A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
2.500 Ft (2.119 Ft + ÁFA)

Szafi Free Amerikai fánk lisztkeverék (gluténmentes, tejmentes, tojásmentes,élesztőmentes) 1000g

Szafi Free amerikai Fánk lisztkeverék - 1000 g

Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes kelesztés nélküli fánk készíthető a lisztkeverék segítségével, pillanatok alatt.

Élelmi rostokban gazdag, így a kiegyensúlyozott étrend méltó alapanyaga lehet.

Összetevők: Gluténmentes lisztek (kölesliszt, cirokliszt), tápióka keményítő, növényi rostok (útifűmaghéjliszt, bambuszrostliszt), térfogatnövelőszer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav) 

Az adatok tájékoztató jellegűek!
(1)
: Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Kiszerelés: 1000g

Egységár: 2.500,00 Ft/kg
Elérhetőség: Raktáron
2.500 Ft (2.119 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A termékeinkhez nem használunk állati eredetű termékeket, ezért szennyeződéstől mentesen garantáltan Vegán a Szafi Free termékcsalád!

 

Átlagos tápérték:

100g lisztkeverékben:

Energia 1404 KJ / 322 kcal

Zsír

0 g

- amelyből telített zsírsavak

0,3 g

Szénhidrát

65,4 g

- amelyből cukrok (1)

0,9 g

Rost

14,8 g

Fehérje

8,3 g

 0 g

Fánk recept (7 db fánkhoz):

Hozzávalók:

  • 160 g meleg víz (nem forró, de a langyosnál melegebb)
  • 5 g alamaecet, vagy frissen facsart citromlé
  • 12 g eritrit (kristálycukorral helyettesíthető)
  • csipetnyi só (kb. 0,5 g)
  • 5 g citromhéj
  • késhegynyi vanília őrlemény vagy 1 kupaknyi vanília aroma
  • 150 g Szafi Free amerikai fánk lisztkeverék

Elkészítés:

  • Forrósítsuk fel a kókuszolajat.
  • Mérjük ki a vizet, majd a fenti sorrendben adjuk hozzá a többi hozzávalót, mielőtt a lisztet hozzáadnánk keverjük jól el, majd a liszt hozzáadásával gyúrjuk össze jó alaposan.
  • Pihentessük 5 percig.
  • A tészta pihentetése után pici liszten kb. 1 cm vastagra nyújtsuk ki a tésztát. (Ne legyen vastagabb, mert sütés közben az olajban szépen meg fog nőni.)
  • Szaggassuk ki 8 cm-es fánkkiszúró formával, vagy egy nagy pohár szájával (8 cm-es), majd a közepét szúrjuk ki egy kisebb formával (3 cm, pl. egy ásványvizes kupakkal, vagy 3 cm-es mini pogácsaszaggatóval).
  • Forró kókuszolajban (2 részletben) süssük arany barnára, nagyon hamar megsül. Oldalanként kb. 2-2,5 percig süssük, majd tegyük papírtörlőre. Kevés olajat szív magába!

Ízlés szerint tálaljuk lekvárral, csokimázzal, színes „cukormázzal”(cukormáz: porcukor vagy poreritrit kikeverve  színes gyümölcslevével, pl. málnával)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére