A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Termékek Menü

Szafi magyaros krémes paprikás szósz alappor (gluténmentes) 80g

Ár:
530 Ft (417 Ft + ÁFA)

Összetevők: Gluténmentes zabpehelyliszt, szárított vöröshagyma, só, füstölt piros paprika (11%), curry keverék (kurkuma, koriander, görögszénamag, sárgarépa, só, gyömbér, mustármag, római kömény, cayenne bors), petrezselyem, őrölt fekete bors, zsálya, kakukkfű, oregánó, rozmaring, szerecsendió virág.

Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Egységár: 6.625 Ft/kg

Leírás és Paraméterek

Szafi Reform magyaros krémes paprikás szósz alappor (gluténmentes) 80g

 

Összetevők: Gluténmentes zabpehelyliszt, szárított vöröshagyma, só, füstölt piros paprika (11%), curry keverék (kurkuma, koriander, görögszénamag, sárgarépa, só, gyömbér, mustármag, római kömény, cayenne bors), petrezselyem, őrölt fekete bors, zsálya, kakukkfű, oregánó, rozmaring, szerecsendió virág.

 

Átlagos tápérték

100 g termékben

Energia:

1442 kJ / 342 kcal

Zsír

  • amelyből telített zsírsavak

4,7 g

1  g

Szénhidrát

  • amelyből cukrok

56,7 g

13,9 g

Rost

15,2 g

Fehérje

10,8 g

5,12 g

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Pörkölt:

Hozzávalók:

  • 40+ 20 g Szafi Reform  magyaros krémes paprikás szósz alappor

  • 200 ml növényi tejszínhelyettesítő

  • 10 + 2 g citromlé

  • 300 ml víz

  • 1 kg. hús vagy 0,5 kg. nyers padlizsán

Elkészítés:

300 ml víz, 10 g citromlé, és 40 g Szafi Reform  magyaros krémes paprikás szósz alappor keverékben főzzük félpuhára a húst vagy padlizsánt fedő alatt, majd fedő nélkül teljesen puhára, sűrűn megkeverve, hogy ne ragadjon le.

Ezután keverjünk ki 200 ml növényi tejszínt, 2 g (1 kiskanál) citromlevet és 20 g alapport, ezzel sűrűsítsük be a pörköltet folyamatos kevergetés mellett.
Főzés után lefedve minimum 10 percig pihentessük, hogy  az esetlegesen leragadt pörköltszaft, felpuhuljon a fazék aljáról, ezzel elkerülve a főzés utáni edény súrolását.

Tálalási javaslat:

Szafi Reform, vagy Szafi Free tarhonyával összekeverve fogyasszuk tarhonyás húsként.

 

Paprikás szaft:

Hozzávalók:

  • 20 g Szafi Reform  magyaros krémes paprikás szósz alappor

  • 150 ml növényi tejszínhelyettesítő

  • 2 g (1 kiskanál) citromlé

Elkészítés:

Az összetevőket keverjük össze, és kis fazékban tűzön folyamatos kevergetés közben sűrűsítsük be.

Tálalási javaslat:

Keverjük kifőtt nokedlihez, vagy félig kifőtt Szafi Reform, vagy Szafi Free tésztához, és lefedve hagyjuk állni minimum 10 percig. ( Kb. 500 gramm kifőtt (szárazon 200 gramm) tésztához elegendő ez a mennyiség.)

Kiszerelés: 80 g

Tárolás: Száraz, hűvös helyen!

Szafi Reform magyaros krémes paprikás szósz alappor (gluténmentes) 80g

Összetevők: Gluténmentes zabpehelyliszt, szárított vöröshagyma, só, füstölt piros paprika (11%), curry keverék (kurkuma, koriander, görögszénamag, sárgarépa, só, gyömbér, mustármag, római kömény, cayenne bors), petrezselyem, őrölt fekete bors, zsálya, kakukkfű, oregánó, rozmaring, szerecsendió virág.

Átlagos tápérték

100 g termékben

Energia:

1442 kJ / 342 kcal

Zsír

  • amelyből telített zsírsavak

4,7 g

1  g

Szénhidrát

  • amelyből cukrok

56,7 g

13,9 g

Rost

15,2 g

Fehérje

10,8 g

5,12 g

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Felhasználási javaslat:

Pörkölt:

Hozzávalók:

  • 40+ 20 g Szafi Reform  magyaros krémes paprikás szósz alappor

  • 200 ml növényi tejszín

  • 10 + 2 g citromlé

  • 300 ml víz

  • 1 kg. hús vagy 0,5 kg. nyers padlizsán

Elkészítés:

300 ml víz, 10 g citromlé, és 40 g Szafi Reform  magyaros krémes paprikás szósz alappor keverékben főzzük félpuhára a húst vagy padlizsánt fedő alatt, majd fedő nélkül teljesen puhára, sűrűn megkeverve, hogy ne ragadjon le.

Ezután keverjünk ki 200 ml növényi tejszínt, 2 g (1 kiskanál) citromlevet és 20 g alapport, ezzel sűrűsítsük be a pörköltet folyamatos kevergetés mellett.
Főzés után lefedve minimum 10 percig pihentessük, hogy  az esetlegesen leragadt pörköltszaft, felpuhuljon a fazék aljáról, ezzel elkerülve a főzés utáni edény súrolását.

Tálalási javaslat:

Szafi Reform, vagy Szafi Free tarhonyával összekeverve fogyasszuk tarhonyás húsként.

 

Paprikás szaft:

Hozzávalók:

  • 20 g Szafi Reform  magyaros krémes paprikás szósz alappor

  • 150 ml növényi tejszín

  • 2 g (1 kiskanál) citromlé

Elkészítés:

Az összetevőket keverjük össze, és kis fazékban tűzön folyamatos kevergetés közben sűrűsítsük be.

Tálalási javaslat:

Keverjük kifőtt nokedlihez, vagy félig kifőtt Szafi Reform, vagy Szafi Free tésztához, és lefedve hagyjuk állni minimum 10 percig. ( Kb. 500 gramm kifőtt (szárazon 200 gramm) tésztához elegendő ez a mennyiség.)

Kiszerelés: 80g

Tárolás: Száraz, hűvös helyen!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő