Leírás
Összetevők:
inulin (prebiotikus növényi rost), glükóz (baktérium hordozó)
- Streptococcus termophilus
- Lactobacollus delbrueckii subs. bulgaricus
- Bifidobacterium lactis
Adagolása:
0,5 db kapszula 1 liter tej beoltásához ajánlott.
YoBiotic kutúra tárolása:
+4°C-on belül (a hűtőszekrény alsó, hidegebb polcain, vagy mélyhűtőben)
Az így készített joghurt 2-3 hétig eláll hűtőszekrényben.
Recept ajánlásunkat itt találod:
https://tejmentesreceptek.hu/recept/kokuszjoghurt/
Leírás és Paraméterek
Összetevők:
inulin (prebiotikus növényi rost), glükóz (baktérium hordozó)
- Streptococcus termophilus
- Lactobacollus delbrueckii subs. bulgaricus
- Bifidobacterium lactis
Adagolása:
0,5 db kapszula 1 liter tej beoltásához ajánlott.
YoBiotic kutúra tárolása:
+4°C-on belül (a hűtőszekrény alsó, hidegebb polcain, vagy mélyhűtőben)
Az így készített joghurt 2-3 hétig eláll hűtőszekrényben.
Recept ajánlásunkat itt találod:
https://tejmentesreceptek.hu/recept/kokuszjoghurt/