A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)

Kefír baktérium kultúra (10 db-os kiszerelés)

Nagyon finom, egészséges, könnyen elkészíthető....
A kapszula megfelelő arányban tartalmazza a kefir készítéséhez szükséges gombák és baktériumok keverékét. Közepesen szénsavas kaukázusi típusú kefir készíthető segítségével.

A kefir kultúra CO2-t és etilalkoholt termel. Ezért érezzük azt a kellemes friss, pezsgős érzetet.

Belföldi szállítás esetén a kultúrák épek maradnak.

Minden baktérium kultúra mélyhűtőben tárolandó!

Egységár: 189,00 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
1.890 Ft (1.488 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Hőoptimuma 20-24 °C

Adagolása: 1 kapszula (1u) / 10 liter tej

Tárolás: mélyhűtőben, - 18 °C alatt

Készíthetsz 10 liternél kisebb mennyiséget is, ha a kapszula tartalmát felezed, negyedeled. A maradékot alufóliában tedd vissza a mélyhűtőbe.

Kapható kiszerelés: 100 liter tejhez - 10 db kapszula - 10 u                       

Összetevők:
Debaryomyces hansenii
Lactoccocus lactis cremoris
Lactoccocus lactis
Lactoccocus biovar diacetylactis
Streptococcus thermophilus
Leuconostoc mesenteroides
inulin (prebiotikus növényi rost)

Felhasználása:​ kapszulát húzd szét és kevés langyos vízben vagy tejben, növényi italban oldd fel. Majd ezt az oldatot öntsd hozzá a tejhez, növényi italhoz és alaposan keverd össze.

Készítése:
Készíthető bolti tejből, vagy házi tejből, vagy növényi italból. A kapszula tartalmát oldjuk fel kis mennyiségű langyos tejben/növényi italban.  Melegítsük fel a tejet 24°C -ra, majd alaposan keverjük össze a kultúrával. Fedett edényben tegyük 20-24°C-os helyre a lakásban. (24 óra alatt elkészül, nagyon finom lesz!)

Illetve készíthetjük fermentáló készülékben. Recept ajánlásunk itt található:

https://tejmentesreceptek.hu/recept/kefir-kesudiobol/


Hűtőszekrényben hosszan eláll.
A nyers tejet készítés előtt pasztörizálni szükséges!

Így készül a kókuszos kesu "kefir"!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére