A vegital.hu (tejmentes) sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

2.950 Ft (2.323 Ft + ÁFA)

Kefír baktérium kultúra (10 db-os kiszerelés)

Nagyon finom, egészséges, könnyen elkészíthető....
A kapszula megfelelő arányban tartalmazza a kefir készítéséhez szükséges gombák és baktériumok keverékét. Közepesen szénsavas kaukázusi típusú kefir készíthető segítségével.

A kefir kultúra CO2-t és etilalkoholt termel. Ezért érezzük azt a kellemes friss, pezsgős érzetet.

Figyelem! A baktériumok kötőanyaga laktóz emulzió. Az ezzel kapcsolatos szakmai értekezés ITT olvasható.

Belföldi szállítás esetén a kultúrák épek maradnak, azonban átvétel után minden baktérium kultúra mélyhűtőben tárolandó! Amennyiben GLS Csomagpontra rendeled a terméket, az értesítés napján vedd át a helyszínen, és aznap tedd fagyasztóba! A csomagpontokon való több napos tárolás befolyásolhatja a baktérium kultúra minőségét, amiért nem vállalunk felelősséget!

Egységár: 295,00 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
2.950 Ft (2.323 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Hőoptimuma 20-24 °C

Adagolása: 1 kapszula (1u) / 10 liter tej

Tárolás: mélyhűtőben, - 18 °C alatt

Készíthetsz 10 liternél kisebb mennyiséget is, ha a kapszula tartalmát felezed, negyedeled. A maradékot alufóliában tedd vissza a mélyhűtőbe.

Kapható kiszerelés: 100 liter tejhez - 10 db kapszula - 10 u                       

Összetevők:

Lactococcus lactis cremoris
Debaryomyces hansenii
Candida Colliculosa
Lactococcus lactis
Lactis biovar diacetylactis
Streptococcus thermophilus
Leuconostoc mesenteroides

Prebiotikus rost: inulin
A baktériumok hordozó anyaga: laktóz emulzió

Felhasználása:​ kapszulát húzd szét és kevés langyos vízben vagy tejben, növényi italban oldd fel. Majd ezt az oldatot öntsd hozzá a tejhez, növényi italhoz és alaposan keverd össze.

Készítése:
Készíthető bolti tejből, vagy házi tejből, vagy növényi italból. A kapszula tartalmát oldjuk fel kis mennyiségű langyos tejben/növényi italban, majd alaposan keverjük össze a kultúrával.

Készíthetjük fermentáló készülékben. Recept ajánlásunk itt található:

https://tejmentesreceptek.hu/recept/kefir-kesudiobol/


Hűtőszekrényben hosszan eláll.

Így készül a kókuszos kesu "kefir"!

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2024. 04. 15. -
Igazolt vásárlás
2022. 03. 19. -
Igazolt vásárlás
Az oldal tetejére