A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
2.450 Ft (1.929 Ft + ÁFA)

Zöldségek és gyümölcsök fermentáló starter keveréke 12 adag

Fermentáló baktérium keverék zöldségek és gyümölcsök savanyításához, irányított erjesztéséhez - 12 adag.

A fermentáló baktérium kultúra keveréket úgy állítottuk össze, hogy megfelelő savanyodást biztosító törzsek mellett az aromák fejlődését is elősegítő baktériumok is fermentálják a zöldségeidet.

Figyelem! A baktériumok kötőanyaga laktóz emulzió. Az ezzel kapcsolatos szakmai értekezés ITT olvasható.

Belföldi szállítás esetén a kultúrák épek maradnak.

Minden baktérium kultúra mélyhűtőben tárolandó!

A csomag visszazárható (simítózáras), adagoló kanál is található benne.

Adagolása: a mellékelt kanállal annyi port vegyél ki a tasakból, hogy a kanál színültig legyen (nem púpozottan). Ez a mennyiség 0,5 - 2 kg mennyiségű zöldség-gyümölcs fermentálásához ajánlott.

Egységár: 2.450,00 Ft/db
Elérhetőség: Raktáron
2.450 Ft (1.929 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

Miért érdemes savanytó startert használni a zöldségek és gyümölcsök kovászolásához?

- nincs félrement erjedés, garantált a minőség
- az erős baktérium törzsek kiszámítható módon fognak erjeszteni
- roppanós, egészséges állagú zöldségek
- fergeteges aromák és illatok
- a nagy mennyiségű baktérium hamarabb savanyít, de nem savanyít túlzottan
- starter használatával általában tartósabb az étel, mert természetes tartósító anyagok (nizin) is termelődnek
- kevés sóval, vagy só nélkül is tökéletes erjedés
- termofil savanyítási lehetőség zöldségekhez és gabonákhoz (mivel a keverék termofil törzseket is tartalmaz)
- a termofil törzsek alacsonyabb hőfokon lassú aromatermelést végeznek


Összetevők:


Streptococcus thermophilus
Lactococcus lactis subsp. lactis
- Lactococcus lactis subsp. cremoris
- Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis

-
 Inulin (növényi rost)
- Baktériumok hordozó anyagai: szacharóz, maltodextrin

Tárolása: +4 °C alatt (mélyhűtőben)

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
2022. 08. 01. -
Igazolt vásárlás
2022. 07. 04. -
Igazolt vásárlás
A starter kultúra nagyon jól bevált. Eddig fermentált cukkinit, uborkát, és vöröskáposztát készítettem. Egyszerű a használata, és megbízható a fermentálás eredménye :-) Működik a fermentáló készülék használatával és anélkül is.
2022. 06. 07. -
Igazolt vásárlás
Remek, tudja a dolgát. Felhasználása egyszerű.
2022. 05. 31. -
Igazolt vásárlás
Már többször hasznaltam , zöldségek fermentálásához. Kitűnő termék!
Az oldal tetejére